aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Πάει για νέα υπέρβαση με μέσο, φέρνει τερματοφύλακα

Ανόρθωση: Πάει για νέα υπέρβαση με μέσο, φέρνει τερματοφύλακα

«Είναι κάποιες θέσεις για τις οποίες έχει αποφασιστεί να πληρώσουμε ίσως και κάτι παραπάνω. Νομίζω όλοι κρίνονται στο γήπεδο στο τέλος της ημέρας, να μην προτρέχουμε». Λόγια του πρόεδρου της Ανόρθωσης, Ευγένιου Χαμπουλλά στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» σε ερώτηση για το κατά πόσο έγινε οικονομική υπέρβαση γι’ απόκτηση του Τσέχου μέσου, Γιόζεφ Χούσμπαουερ.

Έμμεσα ο πρόεδρος της «Κυρίας» επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του Goal.com.cy για συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 170.000 ευρώ στον 30χρονο Τσέχο διεθνή, ενώ προετοίμασε το έδαφος για ανάλογη μετεγγραφή, τουλάχιστον μισθολογικά, και για τη θέση του μέσου που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης: Σκάσνι για Χούσμπαουερ: «Τα πέντε θετικά και το μειονέκτημα»

Στην ομάδα της Αμμοχώστου έριξαν το βάρος για ενίσχυση με έναν ακόμη μέσο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι συνεργάτες του έχουν εντοπίσει μία αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται σε πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Με υπομονή και επιμονή οι κυανόλευκοι προσπαθούν να κλείσουν και αυτή την εκκρεμότητα στον μετεγγραφικό σχεδιασμό, ενώ παράλληλα αναζητούν στο «παζάρι» τερματοφύλακα για τον κατάλογο Β.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ