aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Πάει για Λάζαρο ο Τιμούρ, τα δεδομένα με τον Ελλαδίτη

Ανόρθωση: Πάει για Λάζαρο ο Τιμούρ, τα δεδομένα με τον Ελλαδίτη

Στην Κύπρο με έξι μήνες καθυστέρηση αλλά για λογαριασμό της Ανόρθωσης και όχι του Απόλλωνα πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός είναι στο «στόχαστρο» του Τιμούρ Κετσπάγια, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην ΑΕΚ Αθηνών.

Το περασμένο Καλοκαίρι ο 34χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε στην Κύπρο και είχε επαφές με τον Απόλλωνα, όμως εν τέλει το φλερτ δεν κατέληξε σε γάμο. Λίγο αργότερο ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον Ατρόμητο, στον οποίο αγωνίστηκε 10 παιχνίδια τη φετινή σεζόν και πέτυχε ένα γκολ.

Ο Κετσπάγια ποντάρει στην ποιότητα και την εμπειρία του Χριστοδουλόπουλο και μένει να διαφανεί κατά πόσο θα προκύψει πρόσφορο έδαφος για ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Το ενδιαφέρον της «Κυρίας» είναι δεδομένο, όμως ακόμα σε πρώιμο στάδιο και πολλά θα εξαρτηθούν και από τις προθέσεις του Ατρόμητου.

Ο Χριστοδουλόπουλος κατέχει ένα ξεχωριστό ρεκόρ καθώς είναι ο μοναδικός Ελλαδίτης παίκτης στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έχει αγωνιστεί και έχει σκοράρει σε επίσημο αγώνα και με τις τέσσερις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Από το 2013 έως το 2016 ήταν στα ιταλικά γήπεδα, όπου θήτευσε σε Μπολόνια, Σαμπντόρια και Βερόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ