aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ουδέν νεότερο από την πιάτσα των ατζέντηδων

Ανόρθωση: Ουδέν νεότερο από την πιάτσα των ατζέντηδων

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Ακόμη και στον τελευταίο φίλο της Ανόρθωσης έχουν εμπεδωθεί οι… εκκρεμότητές της. Θέλει να αποκτήσει ένα «8άρι» κι ένα «10άρι», ποδοσφαιριστές για τους οποίους θα γίνει οικονομική υπέρβαση, σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο Χρίστο Πουλλαΐδη. Ενδιαφέρεται επίσης και για έναν νεαρό τερματοφύλακα για τον κατάλογο Β για να πλαισιώσει τους Λόρια και Παπαδόπουλο.

Από κει και πέρα, για να γίνει οποιαδήποτε σκέψη για ενίσχυση από την ξένη αγορά, θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος από το υφιστάμενο ρόστερ, διότι οι θέσεις είναι συμπληρωμένες. Είναι ευρέως γνωστό, επίσης, ότι οι κυανόλευκοι δεν θα είχαν πρόβλημα να «πωληθεί» κάποιος από τους επιθετικούς της. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, με την παραχώρηση δηλαδή, είτε του Νίκα Κατσαράβα είτε του Μίχαλ Ντουρίς, θα έρθει χρήμα στο ταμείο και παράλληλα θα δοθεί στον Τιμούρ Κετσπάγια να σκεφθεί για αναπροσαρμογές στην επιθετική του τακτική.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Περιμένοντας πώς και πώς…

Γι’ αυτό, άλλωστε, και έχει ανατεθεί σε ατζέντηδες να διερευνήσουν κατά πόσο υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για τον Γεωργιανό και τον Σλοβάκο επιθετικό. Μέχρι στιγμής, οι όποιες ενέργειες δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα, αλλά στην εξίσωση πρέπει να μπει και το γεγονός ότι οι πλείστες ομάδες της Ευρώπης δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στη σεζόν 2019-20. Κι είναι πολύ δύσκολο να προγραμματίσουν και να σχεδιάσουν για την επόμενη.

Η ομάδα της Αμμοχώστου, μπαίνει από σήμερα στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Με τη σημείωση ότι φέτος, τα στάδια θα είναι πάρα πολλά, πολύ περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά, αφού το πρόγραμμα προετοιμασίας διαφοροποιήθηκε. Οι κυανόλευκοι, λοιπόν, από σήμερα θα βρίσκονται στην Κακοπέτρια για τις καθημερινές τους προπονήσεις. Διπλές συνήθως, αφού μετά το διήμερο ρεπό τους, πρέπει να επιστρέψουν σε συνθήκες έντονης προσπάθειας βελτίωσης του βαθμού φυσικής τους κατάστασης. Στο επόμενο στάδιο, μετά τις 18 Ιουλίου, ο Κετσπάγια θα αρχίσει να προσμετρήσει και τους φιλικούς αγώνες. Εκείνη την ημέρα οι ομάδα του θα αναμετρηθεί φιλικά με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ