aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ό,τι και να κάνει στο ντέρμπι, θα είναι στο… περίμενε

Ανόρθωση: Ό,τι και να κάνει στο ντέρμπι, θα είναι στο… περίμενε

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Από παράταση σε παράταση πάει το θέμα με την ένσταση του Απόλλωνα και στην Ανόρθωση είναι φανερά εκνευρισμένοι. Ο Γιούρχεν Στρέπελ θα πάει στο ντέρμπι με την Ομόνοια μη γνωρίζοντας τι μέλλει γενέσθαι με την απόφαση από τον Αθλητικό Δικαστή.

Ό,τι και να κάνει στο ντέρμπι η ομάδα της Αμμοχώστου θα είναι στο περίμενε για να ξέρει αν θα τερματίσει στην πρώτη εξάδα ή όχι ή ακόμη και αν τερματίσει στην εξάδα σε ποια θέση θα βρεθεί. Απίστευτα πράγματα σε ένα κυπριακό ποδόσφαιρο που όλο και πληγώνεται περισσότερο με τις αποφάσεις που παίρνονται και την προκατάληψη αντί να μειώνεται όλο και να μεγαλώνει. Την ίδια ώρα, το αστείο στην υπόθεση, είναι ότι πολλοί πιστεύουν ότι ο κόσμος απέχει από τα γήπεδα λόγω της κάρτας φιλάθλου.

Ας το σκεφτούν ξανά και ας δουν τι έγινε τις τελευταίες δυο βδομάδες και ίσως πάρουν κάποιες απαντήσεις. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Ανόρθωση κατεβαίνει στο αυριανό ντέρμπι με ένα και μοναδικό στόχο. Τη νίκη και τους τρεις βαθμούς οι οποίοι ανεξαρτήτως της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή θα την φέρει αγκαλιά με την έκτη θέση. Και αυτό γιατί στην ισοβαθμία, σε περίπτωση αφαίρεσης εννέα βαθμών, θα υπερτερεί η ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ