aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Όταν ο Ράγιος δεν είναι στα καλύτερά του…

Ανόρθωση: Όταν ο Ράγιος δεν είναι στα καλύτερά του…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είναι φανερό και δεδομένο ότι η αγωνιστική άνοδος της Ανόρθωσης στα τελευταία παιχνίδια οφείλεται και στην πολύ καλή απόδοση του Ρουβέν Ράγιος. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της «Κυρίας» έχει καταφέρει να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του το τελευταίο δίμηνο, είτε παίζοντας ως επιτελικός μέσος, είτε ως ακραίος επιθετικός.

Απέναντι στον Απόλλωνα όμως δεν έκανε το καλύτερο του παιχνίδι. Μάλιστα, υπέπεσε σε τρία λάθη τα οποία λίγο έλλειψε κάποιο εξ αυτών να στοιχίσει, μιας και ο Απόλλωνας πίεζε ψηλά και έψαχνε να κάνει τη ζημιά.

Είναι ξεκάθαρο ότι όταν ο Ράγιος δεν είναι στα καλύτερα του, ολόκληρη η ομάδα επηρεάζεται και πολλές φορές δείχνει μπλοκαρισμένη. Όπως και έγινε με τον Απόλλωνα που ο Ράγιος κυμάνθηκε σε ρηχά νερά και δεν μπόρεσε με τις κάθετες μπαλιές του να βοηθήσει.

Αν και η Ανόρθωση αγωνίστηκε για περίπου 80 λεπτά απέναντι στον Απόλλωνα με παίκτη παραπάνω, δεν μπόρεσε να επιβληθεί και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα της Λεμεσού έκλεισε πολύ καλά τους χώρους, περιόρισε την Ανόρθωση η οποία παρά την κατοχή μπάλας δεν είχε λύσεις και φαντασία για να μπορέσει να απειλήσει την εστία του Μπρούνο Βάλε.

Ο Λέβι άρχισε με τον Άλβες στην κορυφή της επίθεσης και προς το τέλος του ημιχρόνου απέσυρε τον Καρλίτος για να βάλει τον Καμπρέρα και να παίξει με δύο κεντρικούς επιθετικούς. Μάλιστα ο Καρλίτος ήταν από τους διακριθέντες (είχε και δοκάρι) και παραξένεψε η κίνηση του Λέβι να τον αποσύρει.

Μια κίνηση η οποία επί της ουσίας δεν του βγήκε μιας και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι από την στιγμή που η Ανόρθωση άλλαξε το σύστημα της δεν ήταν απειλητική και δεν μπόρεσε να βγάλει αυτά που περίμενε ο Λέβι. Ίσως από ένα σημείο και μετά το μυαλό να ήταν και λίγο στον επαναληπτικό του κυπέλλου, μιας και οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» σκέφτονται και θέλουν σαν τρελοί τη διάκριση στο θεσμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ