aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Όταν ο Μπίσκαν μπήκε φυλακή για ξυλοδαρμό ταξιτζή

Ανόρθωση: Όταν ο Μπίσκαν μπήκε φυλακή για ξυλοδαρμό ταξιτζή

Σε προφορική συμφωνία με τον Ιγκόρ Μπίσκαν έχει έρθει η Ανόρθωση με τον Κροάτη να περιμένει ειδοποίηση από τη διοίκηση της «Κυρίας» ώστε να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Κύπρο.

Ο Ανδρέας Παντελή έχει στα υπόψη και Ισπανό προπονητή, ενώ τα ονόματα τεχνικών προτείνονται «βροχή» και δεν αποκλείεται να προκύψει περίπτωση που να διαφοροποιήσει τα δεδομένα. Ο 40χρονoς προπονητής που πανηγύρισε το νταμπλ πέρυσι με την Ολύμπια Λουμπλιάνας συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αντικαταστήσει τον Λέβι.

Πρωταθλητής Ευρώπης με τη Λίβερπουλ ο Μπίσκαν «υπηρέτησε» την ομάδα του «μεγάλου λιμανιού» για μια πενταετία, ενώ πέρασε και από τον Παναθηναϊκό στο λυκόφως της καριέρας του. Ο Μπίσκαν έχει και μία «μαύρη» σελίδα, καθώς το 2010 κατηγορήθηκε για ξυλοδαρμό και πέντε χρόνια (2015) μετά η υπόθεση εκδικάστηκε, με τον Κροάτη να κρίνεται ένοχος και να δέχεται την τρίμηνη φυλάκιση.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Μπίσκαν που ξεχώρισε και η εναλλακτική λύση

Η ιστορία άρχισε λοιπόν οκτώ χρόνια πριν, όταν ο Μπίσκαν άφησε το αυτοκίνητο του σε ένα πάρκινγκ και οι υπάλληλοι του έκαναν παράπονα πως έχει παρκάρει παράνομα.

Τότε ο Μπίσκαν αντέδρασε έντονα και αφού φώναξε στους υπαλλήλους, όρμηξε σε έναν οδηγό ταξί και τον ξυλοκόπησε, με τα αποτελέσματα να φαίνονται στη φωτογραφία. Τελικά ο υποψήφιος προπονητής της Ανόρθωσης έμεινε στη φυλακή μόλις για δέκα ημέρες και έπειτα εξαγόρασε την υπόλοιπη ποινή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ