aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Όσο κι αν το φωνάζει ο Τιμούρ η αλήθεια δεν αλλάζει

Ανόρθωση: Όσο κι αν το φωνάζει ο Τιμούρ η αλήθεια δεν αλλάζει

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ύψωσε ασπίδα προστασίας στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην ήττα από τον Ολυμπιακό (2-1) σε ερώτηση που δέχθηκε εάν επηρέασαν οι πολλές απουσίες. Ο Γεωργιανός το λέει και το εννοεί πως υπολογίζει σε όλους τους παίκτες το ίδιο, αλλά η αλήθεια είναι πως καμία κυπριακή ομάδα δεν έχει δύο ισάξιους ποδοσφαιριστές για κάθε θέση.

Η «Κυρία» αγωνίστηκε στο Μακάρειο χωρίς τους τρεις βασικούς της ανασταλτικούς μέσους (Κ. Αρτυματά, Νταουσβίλι, Μαργκάσα), τον βασικό της δεξιό ακραίο επιθετικό (Καλτσά), τον βασικό της τερματοφύλακα (Λόρια) και τον βασικό αριστερό εξτρέμ (τον Οκριασβίλι, όποτε είναι διαθέσιμος δηλαδή γιατί τις πλείστες φορές είναι στο ιατρικό δελτίο). Στην πορεία του ματς έχασε λόγω τραυματισμού και τον βασικό της αριστερό μπακ (Σελίν). Χοντρά – χοντρά έξι – εφτά παίκτες της ενδεκάδας δεν ήταν στο γήπεδο. Για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό η δικαιολογία των απουσιών δεν (πρέπει) να υφίσταται. Η κούραση των συνεχόμενων αγώνων έπαιξε το δικό της ρόλο, η πτώση στην απόδοση του Ράγιος επίσης και κάπως έτσι η Ανόρθωση τελείωσε δύο ημίχρονο σε δύο σερί αγώνες (με ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακό) έχοντας καταγράψει από μία τελική προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τα… μαύρα σύννεφα και το πρωτοφανές

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο προσπάθησε να βάλει πίεση στους «μαυροπράσινους», όμως δεν έχασε ούτε πολλές, ούτε κλασσικές ευκαιρίες. Η «Κυρία» κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν λιγότερο παραγωγική απ’ ότι στην αρχή της σεζόν, τουλάχιστον κόντρα σε ομάδες της δεύτερης εξάδας, και καθόλου αποτελεσματική.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: «Όλα καλά. Δεν ήταν εύκολο, είδατε τι έγινε πριν τρεις μέρες»

Ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα στη σεζόν που παραβιάζει δύο φορές σ’ ένα παιχνίδι την εστία της Ανόρθωσης. Πρώτη το έκανε η Νέα Σαλαμίνα στο ισόπαλο 2-2 για την 9η αγωνιστική στο «Αμμόχωστος». Χρειάστηκε να περάσουν 19 αγωνιστικές για να καταγράψει απώλεια βαθμών σε δύο σερί αγώνες η «Κυρία». Αν θα… τριτώσει το κακό θα φανεί στο ντέρμπι της Αμμοχώστου την επόμενη Κυριακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ