aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Όσα άρεσαν στον Κετσπάγια

Ανόρθωση: Όσα άρεσαν στον Κετσπάγια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το γεγονός ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια πιστεύει στην ποιότητα του ρόστερ του είναι κάτι που το έχει πει αρκετές φορές. Θα ήθελε και ο ίδιος βέβαια να γίνει μία ακόμη κίνηση με ένα δημιουργικό ποδοσφαιριστή, όμως οι συγκυρίες δεν το επέτρεψαν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αλλάζει την άποψή του για το ρόστερ. Στο φιλικό με τον Εθνικό Άχνας η Ανόρθωση αγωνίστηκε με 4-3-3 και έγιναν διάφορες δοκιμές και αλλαγές σε πρόσωπα.

Τα θετικά από το φιλικό και τα μηνύματα που πήρε η τεχνική ηγεσία ήταν πολλά και σίγουρα καταγράφηκαν στο μπλοκάκι της. Το γεγονός ότι η ομάδα της Αμμοχώστου διαθέτει παίκτες οι οποίοι μπορούν να προσαρμοστούν σε δύο και τρεις σχηματισμούς είναι «όπλο» στα χέρια του Κετσπάγια, ενώ αρκετοί παίκτες στη φιλική νίκη με τον Εθνικό Άχνας έβγαλαν πολύ καλή εικόνα και έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα.

Ο Παναγιώτης Αρτυματάς στο κέντρο της άμυνας ήταν πολύ καλός, σταθερός και σοβαρός. Ο Κετσπάγια πιστεύει πολύ στην αξία του και δίνει λύσεις στην άμυνα, ενώ δεν αποκλείεται στην πορεία να διεκδικήσει και θέση βασικού. Οι ακραίοι αμυντικοί Πηλέας και Στυλιανού έδειξαν θετικά στοιχεία, ενώ ο Κοφί ήταν κινητικός στη μεσαία γραμμή, ρόλος τον οποίον προτίθεται να του δώσει ο Γεωργιανός προπονητής όταν θα τον χρησιμοποιήσει.

Στα επιθετικά «φτερά», οι Μανθάτης και Καλτσάς ήταν δραστήριοι, κινητικοί και δημιούργησαν προβλήματα. Ο Κετσπάγια είδε κίνηση και ταχύτητα και αυτό σίγουρα καταγράφεται στα θετικά. Ο Σαντίκ ήταν στις φάσεις και παρά το γεγονός ότι δεν σκόραρε έδειξε να ανεβαίνει αγωνιστικά. Όλα αυτά κάνουν τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους συνεργάτες του να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, μιας και με το ρόστερ που υπάρχει, οι ποδοσφαιριστές μπορούν να ανταποκριθούν σε διαφορετικούς σχηματισμούς και να δίνουν πολλές επιλογές στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ