aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οριστική συμφωνία με Ντουγκλάο

Ανόρθωση: Οριστική συμφωνία με Ντουγκλάο

Παρελθόν πρέπει να θεωρείται ο Ντουγκλαό από την Ανόρθωση. Οι δύο πλευρές βρήκαν την «χρυσή» τομή για λύση της συνεργασίας τους, με τον κεντρικό αμυντικό να παίρνει μόνο τα δεδουλευμένα του. Μετά από αυτή την συμφωνία, η «Κυρία» γλυτώνει τρεις μισθούς του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, αφού υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του λήγει τον ερχόμενο Μάιο.

Σαφώς και είναι μια… ανάσα για την ομάδα της Αμμοχώστου σε αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο Ντουγκλάο αμειβόταν με ψηλές απολαβές, ενώ υπενθυμίζουμε επίσης πως ο ίδιος έχει εξασφαλιστεί οικονομικά αφού κέρδισε προσφυγή κατά της πρώην ομάδας του, την Καϊσέρισμπορ, με βάση την οποία θα βάλει στην τσέπη πάνω από 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Πρόθυμος να χαρίσει σημαντικό ποσό ο Ντουγκλάο

Ο Βραζιλιάνος βρισκόταν εκτός προπονήσεων τις τελευταίες μέρες λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος και έτσι η αποχώρηση του από την ομάδα σε συνδυασμό με την λήξη του συμβολαίου του, έμοιαζε… μονόδρομος. Ο Ντουγκλάο τη σεζόν 2017-18 κατέγραψε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο και πέτυχε 6 γκολ, ενώ τη σεζόν που διανύουμε μέτρησε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο σκοράροντας 3 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ