aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οργή Κετσπάγια σε... βαθμο «αν με πιάσεις από τη μύτη, θα σκάσω»!

Ανόρθωση: Οργή Κετσπάγια σε… βαθμο «αν με πιάσεις από τη μύτη, θα σκάσω»!

Λίγο-πολύ, όλοι γνωρίζουν τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Τιμούρ Κετσπάγια. Ακόμη και σε ανύποπτο χρόνο έχει μετρήσει πάμπολλες «εκρήξεις» για τα κακώς έχοντα στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Αυτήν την περίοδο, η οργή τον έχει κυριεύσει σε… βαθμό «αν με πιάσεις από τη μύτη, θα σκάσω»!

Το επιβεβαίωσε άλλωστε και ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης, Γιάννος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον Active 107.4 & 102.5. «Είναι καταβεβλημένος, αισθάνεται ότι του πήρε κάποιος το πρωτάθλημα από τα χέρια του. Ο Τιμούρ ήθελε να παίξει. Πίστευε πως η Ανόρθωση από την πρώτη θέση που ήταν θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα και είναι εύλογη η πικρία του», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ».

Κι ενώ η διοίκηση της «Κυρίας» θα αρχίσει νομική μάχη για να διεκδικήσει τα συμφέροντά της, ο έτοιμος να εκραγεί Κετσπάγια ανακοίνωσε χθες στους παίκτες του ότι τελειώνουν οι προπονήσεις. «Άδειασε» το προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καράς», οι ευχές για «καλό καλοκαίρι» δεν έβγαιναν όπως άλλες χρονιές και σε λίγες μέρες οι κυανόλευκοι, όταν το επιτρέψουν και οι αεροπορικές πτήσεις, θα τραβήξουν τον δρόμο τους (οι περισσότεροι για τη χώρα τους) μέχρι το επόμενο προσκλητήριο.

Οι πλείστοι αισθάνονται όπως κι ο προπονητής, αλλά ανέφεραν στους ανθρώπους της διοίκησης ότι οι πρόσφατες εξελίξεις με τη διακοπή του πρωταθλήματος τους πείσμωσαν ακόμη περισσότερο. «Μου είπαν “αφού είναι έτσι, θα τους απαντήσουμε του χρόνου στο γήπεδο”. Θα μας κάνει πιο δυνατούς και πιο ενωμένους, όλη αυτή η ιστορία», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Γιάννου Κωνσταντίνου.

Λόγω της αβεβαιότητας και του θολού σκηνικού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την επιστροφή των Ανορθωσιατών στις προπονήσεις για τη νέα περίοδο. Η οδηγία του προπονητικού τιμ είναι να παραμείνουν στο… ακουστικό, διότι οι ημερομηνίες θα οριστικοποιηθούν όταν η ΟΥΕΦΑ θα ανακοινώσει το καλεντάρι των διοργανώσεων της σεζόν 2020-21.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ