aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ορατότης… μηδέν με μονοδιάστατο πεδίο δράσης

Ανόρθωση: Ορατότης… μηδέν με μονοδιάστατο πεδίο δράσης

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

«Όλο το πρωτάθλημα είναι μπροστά μας. Μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα, οπουδήποτε», είπε ο Tιμούρ Κετσπάγια που είδε το νικηφόρο σερί οκτώ αγώνων εντός έδρας να… χάνεται μετά το ισόπαλο 0-0 με την ΑΕΛ.

Η δύναμη υπερίσχυσε της τεχνικής και του καθαρού μυαλού χθες βράδυ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Τα πολλά μαρκαρίσματα ανάγκαζαν τον Χρυσοβαλάντη Θεουλή να διακόπτει συνεχώς το ματς. Για να φανταστείτε, έβαλε 37 φορές το σφυρί στο στόμα για να υποδείξει φάουλ, κι έτσι καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να επιβάλει τον ρυθμό της για μεγάλο διάστημα.

Η Ανόρθωση, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν η ομάδα με τις περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες. Το θέμα είναι πως έβγαινε μπροστά μονοδιάστατα. Δηλαδή, μόνο από τα δεξιά. Ο Αμπαρτζουμιάν ανέβαινε και υποστήριζε τις ενέργειες του Καλτσά. Για να αντιληφθείτε, οι εννέα από τις 10 φάσεις που «εκκόλαψε» η ομάδα του Κετσπάγια προήλθαν από τον εν λόγω χώρο δράσης. Δεν υπήρξε η απαιτούμενη όμως συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια, αφού στη συντριπτική πλειοψηφία, τα τελειώματα ήταν εκτός στόχου. Πιο κραυγαλέα φάση; Αυτή του Οκριασβίλι στο 74΄, ο οποίος από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα (με κεφαλιά) έξω.

Δεύτερη συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς να πανηγυρίσει γκολ η Ανόρθωση, στατιστικό που κατέγραψε τελευταία φορά σε παιχνίδια πρωταθλήματος τον Μάιο του 2019 όταν ηττήθηκε από Αλκή Ορόκλινη (1-0) εκτός έδρας και Δόξα (3-0) εντός έδρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ