aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε!

Ανόρθωση: Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε!

Η δίψα των οπαδών της Ανόρθωσης να παρακολουθήσουν τον τελικό κυπέλλου εκφράστηκε με το ενδιαφέρον τους για την αγορά εισιτηρίου. Παρά το γεγονός ότι ακούστηκαν πολλά παράπονα για την «τσουχτερή» τιμή των 75 ευρώ, οι οπαδοί της «Κυρίας» δήλωσαν «παρών», τα 1600 που είχαν στη διάθεσή τους αποδείχθηκαν λίγα, εκδήλωσαν ενδιαφέρον περισσότεροι κι έτσι σήμερα θα γίνει η κλήρωση των τυχερών.

«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δήλωσης πρόθεσης αγοράς εισιτηρίου για τον τελικό κυπέλλου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη(12/5) παρουσία της ελεγκτικής επιτροπής του σωματείου μας και οι τυχεροί μαζί με τις λεπτομέρειες της διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν στις 14:00.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για το ενδιαφέρον που επέδειξε για να στηρίξει την ομάδα στον τελικό του κυπέλλου», αναφέρει η σχετική ενημέρωση που αναρτήθηκε χθες στους λογαριασμούς της ομάδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ