aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οπαδοί στην προπόνηση, αποθέωσαν και εμψύχωσαν τον Λόρια (vid)

Ανόρθωση: Οπαδοί στην προπόνηση, αποθέωσαν και εμψύχωσαν τον Λόρια (vid)

Η Ανόρθωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και αύριο πρωί θα ταξιδέψει για την Ελβετία. Μερικές δεκάδες οργανωμένοι φίλοι της Ανόρθωσης παρακολούθησαν την σημερινή προπόνηση και προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους παίκτες και αποθέωσαν όλη την ομάδα.

Αυτός που γνώρισε την μεγαλύτερη αποθέωση είναι ο Γκιόρκι Λόρια με τους φίλους της Ανόρθωσης να δείχνουν έμπρακτα και με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο την στήριξη τους προς στον Γεωργιανό τερματοφύλακα για να ανυψωθεί το ηθικό του μετά τα όσα συνέβησαν από χθες, με το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Αποθεώθηκε ξανά ο Τιμούρ Κετσπάγια και το σύνθημα που κυριάρχησε ήταν το «Ανό, μπορείς, μπορείς να προκριθείς».

Κανονικά προπονήθηκε ο Γκαλίτσιος και θα είναι στην αποστολή, ενώ ο Κορρέια ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, όμως θα ταξιδέψει με την αποστολή και η συμμετοχή του στο ματς θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή τελευταία προπόνηση επί Ελβετικού εδάφους.

Δείτε το βίντεο του Χαρίλαου Παπαϊωάννου:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ