aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Ωμή παρέμβαση, ο κ. Μιχαηλίδης “μολύνει” τη διαδικασία»

Ανόρθωση: «Ωμή παρέμβαση, ο κ. Μιχαηλίδης “μολύνει” τη διαδικασία»

Η διοίκηση της Ανόρθωσης μέσω ανακοίνωσής της απαντάει στα όσα ανέφερε ο νέος πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης (διαβάστε εδώ), σχετικά με το πολύ κροτο θέμα με το δελτίο υγείας του Φρανσίς Ουζόχο και την εξέλιξη με τη δικαστική μάχη ανάμεσα στην ομάδα της Αμμοχώστου και και του Απόλλωνα.

Αναλυτικά: 

«Η Ανόρθωσης Αμμοχώστου εκφράζει την έντονη δυσφορία και δυσαρέσκεια της για τις συνεχιζόμενες, ετεροχρονισμένες, δημόσιες παρεμβάσεις του προέδρου του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Ο κ. Μιχαηλίδης ακολουθεί αυτή τη μέθοδο και τακτική για λόγους που ο καθένας μπορεί να υποθέσει, “μολύνοντας” και παρεμβαίνοντας στη διαδικασία που βρίσκεται ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή. Ως αποτέλεσμα της ωμής παρέμβασης του Ανδρέα Μιχαηλίδη η διαδικασία ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή εξετράπη και έχουν καταστρατηγηθεί όλοι οι κανόνες και κανονισμοί.

Διαβάστε επίσης: «Διεφθαρμένο παρακράτος ρουσφετιού και λαμογιάς, θα νιώσετε την οργή μας»

Οι ενέργειες του κ. Μιχαηλίδη εντείνουν την προκατάληψη στον χώρο του ποδοσφαίρου μας και αντί θεσμικά να προστατεύει τον αθλητισμό οδηγεί το κόσμο να στρέφει τη πλάτη του σε αυτόν.

Διαβάστε επίσης: «Διακόψτε το πιο διεφθαρμένο πρωτάθλημα του κόσμου»

Επιφυλασσόμαστε να επανέλθουμε με νέα τοποθέτηση μετά το τέλος της διαδικασίας, τονίζοντας το σεβασμό μας στον ίδιο τον ΚΟΑ ως οργανισμό και στις διαδικασίες που ακολουθούνται τόσο από τον ΚΟΑ όσο και από την ΚΟΠ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ