aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Όλοι… έτσι, ο Κετσπάγια «γιουβέτσι»

Ανόρθωση: Όλοι… έτσι, ο Κετσπάγια «γιουβέτσι»

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης (Μανθάτης, Βργκοτς), εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» (Σάββας Πηλακούτας), μέχρι και αντίπαλος παίκτης (Μποτεάκ) δήλωσαν μετά το τέλος του ισόπαλου 0-0 ντέρμπι ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Ομόνοια ότι αν μία ομάδα άξιζε να κερδίσει αυτή ήταν η «Κυρία».

Δευτερόλεπτα μετά κλήθηκε ν’ απαντήσει σε σχετικό ερώτημα ο Τιμούρ Κετσπάγια. Αν δηλαδή αδικείται από το σκορ η Ανόρθωση. Ο Γεωργιανός δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή. «Στα προηγούμενα παιχνίδια κερδίσαμε χωρίς να φτιάξουμε τόσες ευκαιρίες. Το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι. Μπορεί να μην παίζεις καλά και να κάνεις ένα σουτ στο τέλος και να κερδίσεις. Το ποδόσφαιρο δεν είναι όποιος κάνει περισσότερα σουτ και περισσότερες φάσεις κερδίζει», ήταν η απάντηση του Κετσπάγια.

Αν ο Τιμούρ έβγαινε με… υφάκι και έλεγε ότι και οι προλαλήσαντες δεν θα τον αδικούσε κανείς. Όταν φτιάχνεις 11 τελικές σε ένα ντέρμπι εκ των οποίων οι έξι στον στόχο και δύο από αυτές αντίπαλος ποδοσφαιριστές έδιωξε την μπάλα στην γραμμή δικαιούσαι να λες ότι ήσουν καλύτερος και ότι το αποτέλεσμα σε αδικεί.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: «Δεν κερδίζει όποιος κάνει ευκαιρίες και πάσες, πάμε για πρωτάθλημα»

Η Ανόρθωση έχει αρκετούς λόγους για να χαμογελά μετά τον αγώνα με την Ομόνοια και έναν για τον οποίο να λυπάται. Μοναδικό «στραβό» της υπόθεσης είναι πως δεν κέρδισε. Όμως, για πέμπτο παιχνίδι ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο, είναι η πρώτη ομάδα που κράτησε το μηδέν παθητικό απέναντι στην Ομόνοια και στα δύο παιχνίδια που δεν έχασε (με ΑΕΛ στην πρεμιέρα και Ομόνοια την 6η αγωνιστική) δεν δέχθηκε τέρμα, άρα δεν έχασε.

Η εμφάνιση της «Κυρία», παρόλο που δεν κέρδισε άφησε ικανοποιημένο τον κόσμο της ομάδας που σχεδόν γέμισε το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και έπεισε για άλλη μία φορά ότι η φετινή ομάδα είναι «φτιαγμένη» για να πρωταγωνιστήσει.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση – Ομόνοια: «Κόλλησαν» και συνεχίζουν μαζί στην κορυφή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ