aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Όλα πλην του τελικού περνούν σε τρίτη μοίρα

Ανόρθωση: Όλα πλην του τελικού περνούν σε τρίτη μοίρα

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Πολύ διαφορετικά υπολόγιζαν τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος στην ανορθωσιάτικη οικογένεια. Σε καμιά περίπτωση, πάντως, δεν περνούσε απ’ το μυαλό τους ότι θα ήταν άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα αδιάφορων αγώνων. Κι όμως… Οι κυανόλευκοι εδώ και κάποιες αγωνιστικές έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για το πρωτάθλημα και επικεντρώνουν όλη την προσοχή τους στον τελικό της 15ης Μαΐου στο ΓΣΠ. Εκεί όπου ουσιαστικά θα παιχθεί ολόκληρη η σεζόν και θα δρομολογηθεί η νέα περίοδος. Ως εκ τούτου, όλα τα υπόλοιπα θέματα, πλην του τελικού, περνούν σε τρίτη μοίρα.

Οι φίλοι της ομάδας της Αμμοχώστου περιμένουν ότι στις 15 Μαΐου, ο Κετσπάγια και οι παίκτες του, θα καταθέσουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα σηκώσουν την κούπα των κυπελλούχων. Αξιόλογο έμψυχο δυναμικό υπάρχει, θέληση υπάρχει, πίστη υπάρχει κι όλοι με μια φωνή αναμένουν ότι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα υλοποιήσουν τον στόχο που έμεινε ζωντανός στην τρέχουσα περίοδο.

Όσον αφορά στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στους Λαρνακείς, περισσότερο ενδιαφέρει τον Κετσπάγια. Είναι ο τελευταίος αγώνας πριν τον τελικό κυπέλλου και πιστεύεται ότι θα «ζυγίσει» δεδομένα που είναι ακόμη σε εκκρεμότητα. Μόνο «αρρωστημένα» μυαλά μπορούν να προσδοκούν σε πιθανές ενδεκάδες και σχήματα, αφού μόνο ο Γεωργιανός τεχνικός κρατάει το πινέλο για τις τελευταίες πινελιές. Οι οπαδοί της «Κυρίας» θα ήθελαν να έρθει η 17η νίκη για να βελτιωθεί κάπως η στατιστική εικόνα. Σε μια σεζόν, κατά την οποία πρωταρχικός στόχος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος, τα αποτελέσματα (ιδιαίτερα) στα πλέι οφ χάλασαν την εικόνα σε βαθμό που τα νικηφόρα αποτελέσματα δεν ξεπερνούν το 50%.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ