aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Όλα καλά» με τα κλειδιά στο χέρι!

Ανόρθωση: «Όλα καλά» με τα κλειδιά στο χέρι!

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια θα υπέγραφε νέο διετές συμβόλαιο με την Ανόρθωση, ήταν γνωστό εδώ και ημέρες. Το είχε αποκαλύψει το Goal.com.cy από τις 16 Μαΐου. Χθες ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση: «Μέχρι το 2023» με μια φωτογραφία της τριανδρίας Πουλλαΐδη, Χαμπουλλά, Κετσπάγια και το μήνυμα μιας αγαπημένης φράσης του Γεωργιανού τεχνικού, το… «όλα καλά». Όλα καλά, λοιπόν, στην ομάδα της Αμμοχώστου που ανοίγει μια νέα σελίδα κοιτάζοντας προς την κορυφή. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, στις 13:30 στο ξενοδοχείο «Grand Resort» στη Λεμεσό. Ευκαιρίας δοθείσης θα παρουσιαστούν και τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2021-22.

Με τη χθεσινή ανάρτηση, μπήκε τέλος σε ένα σίριαλ που περισσότερο «ταλαιπώρησε» και άγχωσε κάποιους φίλους της «Κυρίας» κι όχι τόσο τη διοίκηση και τον προπονητή της. Είναι αλήθεια ότι η σχέση της τριανδρίας, Πουλλαΐδη, Χαμπουλλά, Κετσπάγια πέρασε δύσκολες στιγμές, αλλά ο ενθουσιασμός από την κατάκτηση του κυπέλλου έφερε την ομοψυχία και την απόφαση για να δοθούν τα… κλειδιά του «Αντώνης Παπαδόπουλος», για άλλα δύο χρόνια στον Γεωργιανό τεχνικό. Μια απόφαση που σηματοδοτεί τη νέα εποχή.

Διαβάστε επίσης: «Θα αγοράσει καλύτερους Γεωργιανούς παίκτες και θα κατακτήσει τον τίτλο 10000%»

Οι πληροφορίες αναφέρουν η ανανέωση του συμβολαίου του Τιμούρ Κετσπάγια συνοδεύεται και με μια γενναία αύξηση στις απολαβές του. Για την ανανέωση για άλλα δύο χρόνια, η ιστοσελίδα «Goal.com.cy» αποκάλυψε ότι θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 500.000 ευρώ. Μαζί του θα είναι και το επιτελείο με το οποίο πορεύτηκε στα προηγούμενα δύο χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ