aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Όλα ανοιχτά με Οκριασβίλι!

Ανόρθωση: Όλα ανοιχτά με Οκριασβίλι!

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Θέμα με τον Τονρίκε Οκριασβίλι ανοίγει στην Ανόρθωση, παρά το γεγονός πως ο Γεωργιανός ακολουθεί τις τελευταίες μέρες ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Οι σημαντικές παράμετροι που προκύπτουν είναι δύο και είναι πολύ σημαντικές.

Πρώτον το συμβόλαιο του, που είναι ψηλό, λήγει το καλοκαίρι, ενώ είναι ανενεργός τους τελευταίους δυόμιση μήνες. Δεύτερον, ο Τιμουρ Κετσπάγια ψάχνει για ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έχει τα ίδια ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά με τον Οκριασβίλι.

Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο τη δήλωση του Γεωργιανού προπονητή πως ίσως φύγουν παίκτες, των οποίων το συμβόλαιο εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και ίσως να μην ανανεωθούν. Αυτή την ώρα και παρά την προσπάθεια των διοικούντων την Ανόρθωση για ανανέωση της συνεργασίας με τον Γεωργιανό συναντούν την άρνηση του παίκτη.

Το συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί είναι πως η διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας» δεν θα έχει πρόβλημα να παραχωρήσει τον Τορνίκε Οκριασβίλι αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό. Διότι θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος από το υφιστάμενο ρόστερ για να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ