aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οκτώ και απόψε για τη ρήτρα αγοράς του Μίχα

Ανόρθωση: Οκτώ και απόψε για τη ρήτρα αγοράς του Μίχα

Την ώρα που ο Ντορ Μίχα απολαμβάνει διακοπές στο Ντουμπάι με τη σύζυγό του και καλή παρέα ο χρόνος που θα καθορίσει το ποδοσφαιρικό του μέλλον κυλά αντίστροφα, χωρίς ο ίδιος να αγχώνεται ιδιαίτερα. Είναι χιλιοειπωμένο και χιλιογραμμένο πως στο συμβόλαιο του Ισραηλινού μεσοεπιθετικού υπάρχει ρήτρα αγοράς στις 100.000 ευρώ.

Τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα που θέλουν την Χάποελ Μπερ Σεβά του Ρόνι Λέβι να ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή δίνουν και παίρνουν τους τελευταίους μήνες, όμως στην Ανόρθωση δεν έχει απευθυνθεί κανείς, ενώ ούτε ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε τάσεις φυγής. Το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Στα μέσα του τρέχοντος μηνός παύει να ισχύει η ρήτρα αποχώρησης του ποδοσφαιριστή και από την επόμενη μέρα θα μπορεί η Ανόρθωση να αξιώσει όσα χρήματα επιθυμεί εφόσον κάποια ομάδα τής χτυπήσει την πόρτα για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ