aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Οι τρεις λόγοι παύσης της διοίκησης της εταιρείας

Aνόρθωση: Οι τρεις λόγοι παύσης της διοίκησης της εταιρείας

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ετοιμότητα να παρέμβει και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για προστασία των συμφερόντων του Συλλόγου, δήλωσε το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου της Ανόρθωσης.

Το Δ.Σ. του σωματείο σε έκτακτη συνεδρία που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής συζήτησε διεξοδικά όλα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στο πολύκροτο θέμα της υπόθεσης του Φράνσις Ουζόχο, εξέτασε τρόπους αντιμετώπισης και δήλωσε την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπο του Δρ. Κυριακού Γιάγκου.

Ο προβληματισμός των μελών του διοικητικού συμβουλίου, τόσο για τελευταία γεγονότα, όσο και για άλλα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι έντονος. «Παρακολουθούμε στενά όσα συμβαίνουν στο Ποδοσφαιρικό μας τμήμα και είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε και να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για προστασία των συμφερόντων του Συλλόγου μας», αναφέρει μεταξύ άλλων το Δ.Σ. της Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης: Πήγαν στα κρατητήρια και ζήτησαν να δουν τον Γιάγκου (pics)

Πώς ερμηνεύεται αυτό; Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy το σωματείο, ως ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, έχει το δικαίωμα να παρέμβει στα διοικητικά της εταιρείας. Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κατά την ανάληψη των καθηκόντων της διοίκησης του Ανδρέα Παντελή υπογράφηκε σχετικό έγγραφο μεταξύ των δύο πλευρών, με βάση το οποίο η διοίκηση του σωματείου μπορεί να παύσει το συμβούλιο της εταιρείας εφόσον δεν πληρούνται τα τρία πιο κάτω κριτήρια.

  1. Η εταιρεία να μην οφείλει στους ποδοσφαιριστές πέραν των δύο μηνών που είναι η περίοδος χάριτος που υπάρχει στα συμβόλαια (σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν λάβει τα μηνιάτικα Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου)
  2. Να μην πάει η ομάδα κάτω από την 6η θέση της βαθμολογίας
  3. Να μην γίνει προσείπραξη μελλοντικών εσόδων (τηλεοπτικά δικαιώματα, χορηγίες κλπ)

Διαβάστε επίσης: Yπόθεση Ουζόχο: Πάλι χάθηκε η σοβαρότητα, πάλι χάθηκε το μέτρο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ