aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οι συνεργάτες του Τιμούρ Κετσπάγια

Ανόρθωση: Οι συνεργάτες του Τιμούρ Κετσπάγια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ένα συνδυασμός παλιών γνώριμων από την προηγούμενη θητεία του Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά και ατόμων που συνεργάστηκαν ξανά στο παρελθόν με την Ανόρθωση είναι το τιμ που θα έχει στο πλευρό του. Επίσημα η Ανόρθωση ακόμη δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες για τους συνεργάτες του Κετσπάγια, όμως έχουν διαρρεύσει τα περισσότερα άτομα που θα αποτελούν το τεχνικό τιμ και όχι μόνο. Βοηθός προπονητής θα είναι ο Σοσό Τσέντια, με τον οποίο αποτελούν δίδυμο εδώ και πολλά χρόνια. Ο Ζόλταν Νάγκι έχει συμφωνήσει για να είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, αφήνοντας τη Δόξα. Όσον αφορά στο κομμάτι της εκγύμνασης εκεί θα υπάρχει ένα αρκετά δυνατό δίδυμο.

Ο Μιχάλης Μιχαήλ αποτελεί μόνιμος και πιστός συνεργάτης του Τιμούρ Κετσπάγια, μόνο που αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνος, μιας και θα έχει μαζί του και τον Λάμπρο Ιωάννου ο οποίος πέρσι ήταν στον Εθνικό Άχνας κάνοντας εξαιρετική δουλειά, είχε δουλέψει παλαιότερα και στις ακαδημίες της Ανόρθωσης, ενώ πέρασε με επιτυχία στο παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα και από τον Πανσερραϊκό. Ουσιαστικά θα αναλαμβάνει συγκεκριμένους τομείς που έχουν να κάνουν με τη φυσική κατάσταση, μετά από συνεννόηση με τον Μιχαήλ.

Ένας παλιός γνώριμος είναι και ο Κυριάκος Χατζηχαραλάμπους που επιστρέφει στην «Κυρία» και αναλαμβάνει το κομμάτι του σκάουτινγκ. Είχε περάσει πριν από δυο περίπου χρόνια ξανά από την Ανόρθωση, αλλά αποχώρησε μετά από διαφωνίες που είχε με τον τότε πρόεδρο Αντρέα Παντελή. Διετέλεσε στο παρελθόν Εκπρόσωπος Τύπου του Ερμή και μέλος της ομάδας προγραμματισμού. Ένα σημαντικό κεφάλαιο είναι και αυτό του αναλυτή με την Ανόρθωση να έχει συμφωνήσει με τον νεαρό αλλά πολλά υποσχόμενο Χριστόδουλου Μιχαήλ. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου στο Ηνωμένο Βασίλειο στην προπονητική και ανάλυση ποδοσφαίρου και είναι στο τέλος της διαδικασίας απόκτησης του Uefa A. Έχει δουλέψει ως αναλυτής για δυο χρόνια στις ακαδημίες της Κάρντιφ και ως μέντορας υποψηφίων προπονητών Uefa C στην ομοσπονδία της Ουαλίας.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Κετσπάγια πήγε για τον Λόρια και μίλησε (ξανά) για Ναβαλόφσκι

Σοβαρές σκέψεις γίνονται και για την απόκτηση έμπειρης διατροφολόγου. Ήδη έχουν προταθεί κάποια ονόματα και σύντομα θα παρθεί και η τελική απόφαση μιας και το κομμάτι της διατροφής, των συμπληρωμάτων και ό,τι άλλο έχει να κάνει με αυτό τον τομέα κρίνεται πολύ σημαντικό στη σωστή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Κετσπάγια θέλει να έχει ένα καλό τιμ σε όλους τους τομείς μιας και η κάθε λεπτομέρεια στο τέλος της ημέρας μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μόλις οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες αναμένεται να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση από την «Κυρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ