aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οι σκέψεις του Στρέπελ για την επιθετική δυστοκία

Ανόρθωση: Οι σκέψεις του Στρέπελ για την επιθετική δυστοκία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Έχοντας σκοράρει μόλις τέσσερα τέρματα σε πέντε αγώνες είναι εμφανές ότι κάπου υπάρχει θέμα στην επιθετική λειτουργία της Ανόρθωσης. Όταν δε στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες όπως οι Γκιούρις, Κατσαράβα, Ράγιος, Σισέ, Μικελτάντζε και Λαβόρδε είναι λογικό οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες να είναι πολύ διαφορετικές και πολύ μεγαλύτερες.

Διαβάστε επίσης: Στρέπελ: «Να αναγεννηθούμε, δεν αξίζει αυτό στην Ανόρθωση» (vid)

Ο Στρέπελ είναι γνωστό ότι αρέσκεται στην επιθετική φιλοσοφία και είναι ένα από τα στοιχεία τα οποία θα προσπαθήσει να διορθώσει αλλά και να βελτιώσει στην ομάδα της Αμμοχώστου. Όταν τα τέσσερα γκολ σε πέντε αγώνες έχουν έρθει από δυο αμυντικούς (Πράνιτς και Ντουγκλάο) και δυο μεσοεπιθετικούς (Μικελτάντζε και Ράγιος) αυτό κάτι λέει. Υπάρχουν κάποια δυνατά χαρτιά στη φετινή Ανόρθωση τα οποία έχουν μείνει ανεκμετάλλευτα. Ο Γκιούρις σε πέντε παιχνίδια δεν μπόρεσε να σκοράρει ενώ ελάχιστες φορές τροφοδοτήθηκε σωστά. Ο Κατσαράβα παίζει με το σταγονόμετρο, ο Λαβόρδε δεν είναι ο γνωστός Λαβόρδε και ο Σισέ δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου.

Διαβάστε επίσης: Μετρά απουσίες η «Κυρία»

Ο νέος τεχνικός της «Κυρίας» αν καταφέρει και κερδίσει τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές θα είναι σε θέση να παρουσιάσει μία διαφορετική ομάδα στο επιθετικό σκέλος. Βελτίωση χρειάζεται και στην άμυνα, μιας και η Ανόρθωση σε πέντε παιχνίδια έχει δεχθεί ισάριθμα τέρματα. Είναι σημαντικό για την ομάδα της Αμμοχώστου να καταφέρει να βρει ισορροπία στο παιχνίδι της και να βελτιωθεί αισθητά. Για το κομμάτι της αμυντικής συμπεριφοράς είναι σημαντικό να μειωθούν τα ατομικά λάθη. Κάτι που αν γίνει δεν θα αργήσει να έρθει και η βελτίωση.

Η προετοιμασία συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς με τον Στρέπελ να προσπαθεί να μάθει ακόμη καλύτερα τους παίκτες του και να βρει τι είναι αυτό που θα τους δώσει την ώθηση για να βγάλουν στο χορτάρι τον καλύτερό τους εαυτό. Θυμίζουμε ότι αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την τεχνική ηγεσία πέρα από τον τιμωρημένο Ρικάρδο Λαβόρδε που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές υπολογίζονται κανονικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ