aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οι σίγουρες κινήσεις ενίσχυσης και ο υποψήφιος για αποχώρηση

Ανόρθωση: Οι σίγουρες κινήσεις ενίσχυσης και ο υποψήφιος για αποχώρηση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μπορεί αυτή τη στιγμή να προέχει η μεθαυριανή αναμέτρηση με τη Δόξα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όμως αυτό δεν αποτρέπει κανένα στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης να κάνει πλάνα ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου που πλησιάζει. Ο Γιούργκεν Στρέπελ έχει ήδη κάνει μία πρώτη επαφή με τη διοίκηση του Ανδρέα Παντελή για το κομμάτι της ενίσχυσης και θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν τουλάχιστον δυο κινήσεις, μιας και υπάρχουν αρκετά κενά.

Η μία θα αφορά ακραίο επιθετικό μιας και εκεί βγάζει μάτι ότι η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα. Ο Λαβόρδε δεν είναι ο εαυτός του, ο Σισέ είναι παρών απών και ο Μικελτάντζε το παλεύει, δείχνει καλά στοιχεία, αλλά δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αποτέλεσμα της αδυναμίας αυτής είναι και το βάπτισμα του Ντούρις σε ακραίο επιθετικό. Ονόματα ακόμη δεν έχουν πέσει στο τραπέζι ή τουλάχιστον δεν έχουν διαρρεύσει προς τα έξω.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Μάλλον χωρίς τον Σίλντενφελντ

Το σίγουρο είναι ότι ο βασικός υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Σεκού Σισέ. Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί και η πενιχρή προσφορά του όποτε μπαίνει στο γήπεδο είναι φανερό ότι έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον έμπειρο ακραίο φορ, που δύσκολα θα «επιβιώσει» μετά τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.

Πέρα από ακραίο επιθετικό η Ανόρθωση θα κινηθεί και για ένα «οκτάρι». Είναι φανερό άλλωστε ότι χρειάζεται η ομάδα της Αμμοχώστου έναν μέσο, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά και θα μπορεί να κόβει και να μοιράζει παιχνίδι. Θέλει έναν δημιουργικό μέσο η «Μεγάλη Κυρία», ο οποίος θα δώσει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της.

Αυτό που προβληματίζει τη διοίκηση είναι ο παίκτης ή οι παίκτες που θα αποχωρήσουν, μιας και δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν στη διαδικασία υψηλών αποζημιώσεων. Και από την στιγμή που το ρόστερ είναι σχετικά μικρό, είναι και πιο δύσκολο για τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να πάρουν τις αποφάσεις που πρέπει μιας και το οικονομικό είναι μεγάλο αγκάθι στην προσπάθεια που θα γίνει. Όταν παίκτες που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα δεσμεύονται με υψηλά συμβόλαια, είναι κάτι που βάζει εμπόδια και η διοίκηση θα προσπαθήσει να βρει τον τρόπο να βγει όσο γίνεται λιγότερο χαμένη στο θέμα των αποζημιώσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ