aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι προϋποθέσεις για Κβίλια

Ανόρθωση: Οι προϋποθέσεις για Κβίλια

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη στον προγραμματισμό της Ανόρθωσης ενόψει της νέας σεζόν άρχισε και το έναυσμα θα δοθεί με την υπογραφή του Τιμούρ Κετσπάγια στο νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου. Το αργότερο αρχές της επόμενης βδομάδας αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές και ακολούθως θα τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας. Δεν θα γίνουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ, όμως οι προσθήκες ενδέχεται να πλησιάσουν ή και να φτάσουν διψήφιο αριθμό, με το διαθέσιμο μπάτζετ να είναι στα ίδια επίπεδα σε σχέση με φέτος.

Η ονοματολογία άρχισε και οι πληροφορίες που έφτασαν από τη Γεωργία για τους Βαλέρια Κβίλια και Γκουράμ Κάσια μόνο αβάσιμες δεν είναι. Άλλωστε, για τον πρώτο ο «έρωτας» του Κετσπάγια χρονολογείται από τον περασμένο Ιανουάριο. Η επιθυμία του Γεωργιανού προπονητή να «μπολιάσει» την Ανόρθωση με συμπατριώτες του είναι δεδομένη, όμως για να ντυθεί στα κυανόλευκα ο 26χρονος δημιουργικός μέσος απαιτούνται ορισμένες προϋποθέσεις. Να ρίξει τις οικονομικές του απολαβές, οι οποίες στη Λέγκια Βαρσοβίας έφταναν μαζί με κάποια μπόνους στα 350.000 ευρώ και να προκύψει αποχώρηση ενός από τους ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ίδια θέση. Ο λόγος για τους Γιόζεφ Χουσμπάουερ και Ντορ Μίχα, οι οποίοι διατηρούν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ