aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οι παράγοντες που «πονούν» και τα... καμώματα

Ανόρθωση: Οι παράγοντες που «πονούν» και τα… καμώματα

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ούτε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ κατάφερε να… αναγεννηθεί η Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της στο πρωτάθλημα, καθώς πέρασε από χίλια μύρια κύματα με το καλημέρα της σεζόν. Mετρά μια νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, στατιστικό το οποίο αποτελεί το δεύτερο χειρότερο στα τελευταία 10 χρόνια.

Στις 26 Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον Ρόνι Λέβι, και στις 5 Οκτωβρίου «έσκασε» το επίσημο φιρμάνι για την πρόσληψη του Ιγκόρ Μπίσκαν. Ωστόσο, μεσολάβησε το ντέρμπι με τους γαλαζοκίτρινους, στο οποίο οι ποδοσφαιριστές καλούνταν να δείξουν τσαγανό, αξιοπρέπεια, πείσμα, και δίψα για καλύτερες μέρες. Η εικόνα της Ανόρθωσης στο «Αντ. Παπαδόπουλος» το βράδυ του Σαββάτου, δεν ήταν απογοητευτική, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να σηκώσει κεφάλι, να πάρει το ζητούμενο. Ο Μούσα Αλ-Τάμαρι βρισκόταν σε εξαιρετική μέρα, ενώ αποτελεί θέμα για προβληματισμό το γεγονός πως ένας ποδοσφαιριστής ταλαιπώρησε τόσο πολύ μια ολόκληρη ομάδα (σ.σ. δεν μηδενίζουμε την προσπάθεια των υπόλοιπων παιχτών του ΑΠΟΕΛ, απλώς ο Ιορδανός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής που έκανε τη διαφορά).

Διαβάστε επίσης: Υπονοούμενα Σίλντενφελντ: «Δεν είναι φυσιολογικά τα λάθη της διαιτησίας»

Δύο είναι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή το οικοδόμημα της «Κυρίας»: Πρώτον, ο πρόωρος και απρόσμενος αποκλεισμός από το Γιουρόπα Λιγκ στοίχισε στην ψυχολογία της ομάδας, με αποτέλεσμα να κουβαλά… τραύματα και στις εγχώριες υποχρεώσεις. Δεύτερο, ο κύριος Μπίσκαν έχει μπόλικη δουλειά να κάνει με τους νέους του ποδοσφαιριστές. Η ψυχολογία βρίσκεται στα… τάρταρα, η ατομική απόδοση του κάθε παίχτη δεν είναι η αναμενόμενη, και οι γραμμές μοιάζουν «ασύνδετες» μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης: Κατάφερε το ακατόρθωτο ο αδιόρθωτος Λαβόρδε

Άλλο ένα κεφάλαιο που… πονάει την «Κυρία» είναι και ο χαμένος Ντούρις ο οποίος αποτέλεσε σήριαλ με πολλά επεισόδια το Καλοκαίρι που μας πέρασε. Εν τέλει, κατέληξε στην Ανόρθωση καθώς ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών. Ωστόσο, δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στις αντίπαλες άμυνες, γεγονός που αποτελεί πρόβλημα στον παράγοντα του σκοραρίσματος. Ένας καλός εαυτός του Σλοβένου, σε συνδυασμό με την καλή παρουσία άλλων «ηγετών» (Πράνιτς, Σίλντενφελντ), θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα της Αμμοχώστου.

Την ίδια ώρα τα… καμώματα όπως αυτό του Κατσαράβα, ο οποίος αποχώρησε λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης μόνος με τα πόδια από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» πρέπει να κοπούν «μαχαίρι» από το νέο προπονητή. Όσο αδικημένος και αν νιώθει ο Γεωργιανός από το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιείται βασικός, τέτοιες συμπεριφορές συντείνουν στη δημιουργία τεταμένου κλίματος στα αποδυτήρια κάθε ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ