aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οι όροι του Κετσπάγια για τον αντι-Λάζαρο

Ανόρθωση: Οι όροι του Κετσπάγια για τον αντι-Λάζαρο

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Τρεις βασικές προϋποθέσεις βάζει ο Τιμούρ Κετσπάγια για την επόμενη μετεγγραφή της Ανόρθωσης, που θα αφορά ακραίο επιθετικό ή μεσοεπιθετικό με τη δυνατότητα να παίξει στο αριστερό άκρο.

Ποιότητα, ετοιμότητα και αποφυγή καραντίνας. Η αρνητική απάντηση του Ατρόμητου στο αίτημα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου να μείνει ελεύθερος άφησε στα κρύα του λουτρού την Ανόρθωση και με την… όρεξη τον Γεωργιανό τεχνικό.

Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός ήταν ο διακαής πόθος του 52χρονου προπονητή και γι΄ αυτό τα υπόλοιπα ονόματα ποδοσφαιριστών που προτείνονταν έμπαιναν στο «ψυγείο».

Το ναυάγιο στην προσπάθεια απόκτησης του έμπειρου ποδοσφαιριστή αναγκάζει τον τεχνικό της «Κυρίας» να αρχίσει τη διαδικασία αξιολόγησης μετεγγραφικών στόχων. Προεργασία έγινε, στη λίστα υπάρχουν σημειωμένα μερικά ονόματα, όμως κανένα εξ αυτών δεν κάνει «κλικ» στον Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός επιθυμεί να φέρει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά, να είναι έτοιμος αγωνιστικά και να είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα (όπως συνέβη με τους Ρισβάνη και Μπουσουλάτζιτς) και τρίτον να προέρχεται από χώρα, η οποία με βάση το πρωτόκολλο της Κυπριακής Δημοκρατίας να μην τον αναγκάζει να μπει σε καραντίνα.

Οι μετεγγραφικοί όροι του Κετσπάγια μειώνουν την ακτίνα της κεραίας αναζήτησης, όμως υπάρχει η αισιοδοξία ότι το δεκαήμερο που απομένει μέχρι το φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου είναι αρκετό για την εξεύρεση του εκλεκτού.

Στην Ανόρθωση είδαν με καλό μάτι την ανακοίνωση της ΚΟΠ για το VAR και την αξιολόγηση των αποφάσεων που έχουν ληφθεί με την χρήση του μέχρι σήμερα.

Σε τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκπρόσωπος Τύπου, Δημήτρης Χριστοφόρου, αναφέρει ότι οι συνεχόμενες αναφορές της Ανόρθωσης πάνω στο θέμα δεν είχαν σκοπό να θίξουν την ομοσπονδία ή οποιονδήποτε σε προσωπικό επίπεδο, ενώ εξέφρασε την ελπίδα να συνεχιστεί η ενημέρωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ