aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οι λεπτομέρειες της πρότασης για Κατσαράβα

Ανόρθωση: Οι λεπτομέρειες της πρότασης για Κατσαράβα

Νεότερες πληροφορίες για το μέλλον του Νίκα Κατσαράβα προκύπτουν στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης η οποία έχει στα χέρια της πρόταση από ομάδα της Πολωνίας για τον Γεωργιανό επιθετικό.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ», η ομάδα της Πολωνίας που ενδιαφέρεται για τον 24χρονο δεν είναι η Πογκόν, το όνομα της οποίας είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Τετάρτης.

Ο σύλλογος που έχει βάλει στο στόχαστρο τον Κατσαράβα, του προσφέρει τριετές συμβόλαιο, ενώ αν καταλήξουν οι δύο πλευρές, τότε ο επιθετικός της «Κυρίας» θα παραχωρηθεί για ένα χρόνο δανεικός και έπειτα θα μετακινηθεί στους Πολωνούς με ελευθέρα μετεγγραφή. Μάλιστα, η διοίκηση των Πολωνών θα συμφωνήσει με την αντίστοιχη της Ανόρθωσης για το ποσό που θα της δώσει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Το μόνο που απομένει είναι να γνωστοποιηθεί η ομάδα που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την «Κυρία», η οποία παρουσιάζεται ζεστή στην παραχώρηση του Κατσαράβα, φτάνει να ικανοποιηθεί οικονομικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ