aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οι λεπτομέρειες της έκτακτης γενικής συνέλευσης

Ανόρθωση: Οι λεπτομέρειες της έκτακτης γενικής συνέλευσης

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης μέσω της οποίας ενημερώνει για την έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα με θέμα την έγκριση των ορών της συμφωνίας με τον μεγαλομέτοχο, Χρίστο Πουλλαΐδη.

Αναλυτικά: «Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 06/05, η ώρα 18:30 στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος, έχοντας ως θέμα την έγκριση των όρων της συμφωνίας που θα διαπραγματευτεί το Δ.Σ. του Συλλόγου με τον κ. Χρήστο Πουλλαΐδη σχετικά με την Εταιρεία.

Σημείωση: Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου κανένα τακτικό μέλος δεν δικαιούται να παρευρίσκεται σε Συνέλευση, εάν δεν έχει εξοφλημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο. Παρακαλούνται τα μέλη όπως έχουν μαζί τους δελτίο ταυτότητας ή άλλο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητά τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ