aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οι επόμενες μετεγγραφές του Κετσπάγια

Ανόρθωση: Οι επόμενες μετεγγραφές του Κετσπάγια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το κεφάλαιο ενίσχυση δεν έχει κλείσει ακόμη για την Ανόρθωση. Ανεξαρτήτως της έκβασης στην υπόθεση του Μανθάτη, είναι δεδομένη η πρόθεση του Τιμούρ Κετσπάγια να αποκτήσει έναν πρωτοκλασάτο ακραίο επιθετικό, ο οποίος θα έχει την ποιότητα για να κάνει τη διαφορά στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Για να μπορέσει να βρει μία τέτοια περίπτωση, όμως, θα πρέπει και η διοίκηση να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και όπως φαίνεται αυτό θα γίνει μιας και αναγνωρίζεται ότι η «Κυρία» χρειάζεται παίκτη υψηλών προδιαγραφών που θα «ζεστάνει» τον κόσμο. Πέραν από την απόκτηση ακραίου επιθετικού, θα υπάρξει ενίσχυση με τερματοφύλακα κάτω των 22 ετών, ο οποίος θα εγγραφεί στον κατάλογο Β. Τη δεύτερη κενή θέση για τον κατάλογο Α ο Κετσπάγια ίσως την κρατήσει για μετά το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα τα βάψει και μαύρα ο Τιμούρ, τα δεδομένα με Μανθάτη

Αφού πρώτα δει και αξιολογήσει το ρόστερ στα φιλικά που θα γίνουν τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Κύπρο αρχές Αυγούστου, τότε θα διαπιστώσει πού απαιτείται να ενισχυθεί η ομάδα της Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: H Aνόρθωση… γέρασε τους παίκτες της: «Ποιος το πέτυχε καλύτερα;»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ