aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Oι επαφές με Όρενμπουργκ και η συμφωνία για δόσεις

Ανόρθωση: Oι επαφές με Όρενμπουργκ και η συμφωνία για δόσεις

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε προχωρημένες επαφές βρίσκεται η διοίκηση της Ανόρθωσης με την αντίστοιχη της Όρενμπουργκ για να βρεθεί τρόπος να πάρουν οι Ρώσοι τα χρήματα που τους οφείλονται από την μεταγραφή του Ντουρίς.

Όπως φαίνεται υπάρχει μία πρώτη προφορική συμφωνία για να πληρώσει η Ανόρθωση ένα  μέρος των 600.000 ευρώ και τα υπόλοιπα χρήματα να καταβληθούν με δόσεις. Κάτι που αναμένεται να κάνει αποδεκτό η Όρενμπουργκ, φθάνει η «Κυρία» να είναι τυπική στις υποχρεώσεις της.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Η Λεχ Πόζναν ενδιαφέρθηκε για τον Κατσαράβα!

Το εν λόγω θέμα έφερε αναταράξεις στην ομάδα της Αμμοχώστου, αφού το ποσό είναι σαφώς υπέρογκο και η… πίεση από την ρωσική ομάδα ήρθε σε πολύ κακό… χρονικό σημείο, καθώς διανύουμε μετεγγραφική περίοδο. Ο Ανδρεάς Παντελή και οι συνεργάτες του προέβησαν στις απαραίτητες κινήσεις ώστε να μην αντιμετωπίσουν δυσάρεστες εκπλήξεις, ενώ ο μετεγγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Υπενθυμίζουμε πως ήδη ανακοινώθηκε ο μέσος, Μπουφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ