aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οι ενισχύσεις την ανέβασαν!

Ανόρθωση: Οι ενισχύσεις την ανέβασαν!

Η ανοδική πορεία της Ανόρθωσης άρχισε λίγο καιρό πριν έρθουν οι μετεγγραφικές της ενισχύσεις. Με την προσθήκη στο ρόστερ τριών έμπειρων παικτών εγνωσμένης αξίας, των Νίκολα Μίτροβιτς, Αντρέ Άλβες και Φιλίπε Ολιβέιρα, η ομάδα του Ρόνι Λέβι δείχνει ικανή να σταθεροποιήσει την ανοδική της πορεία και βήμα-βήμα να υλοποιήσει το εξ ανάγκης φετινό της στόχο στο πρωτάθλημα, δηλαδή την είσοδο στα πλέι οφ.

Η επιλογή των προαναφερόμενων παικτών από τον Ισραηλινό τεχνικό αποδείχθηκε εύστοχη, στα πρώτα παιχνίδια όπου συμμετείχαν. Καταρχάς επειδή δεν χρειάστηκαν ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής για να μπουν στη νέα τους ομάδα.

Ο Μίτροβιτς προσέδωσε προσωπικότητα στη μεσαία γραμμή, ο Άλβες είναι γνωστός για τις εκτελεστικές του ικανότητες, ενώ ο Ολιβέιρα ανέβασε το επίπεδο στον τομέα της δημιουργίας και αξιοποίησης ευκαιριών.

Ο Σέρβος μέσος μετρά τρεις συμμετοχές. Διακρίθηκε σε όλες για τα ανασταλτικά και δημιουργικά του καθήκοντα ενώ συμμετείχε ενεργά και σε δύο γκολ που σημείωσε η «Κυρία», με την κάθετη τελική πάσα στον Γκονσάλβες και τη στατική εκτέλεση που αξιοποίησε με κεφαλιά ο Ολιβέιρα.

Ο τελευταίος έπαιξε σε δύο παιχνίδια ως αλλαγή. Στο δεύτερο, με τη Δόξα στο Μακάρειο, ήταν ο πρωταγωνιστής της επικράτησης της ομάδας του αφού σημείωσε το ένα γκολ και έδωσε την τελική πάσα (στον Καμπρέρα) για το δεύτερο. Δύο φορές με τον φοίνικα στη φανέλα εμφανίστηκε και ο Άλβες, σημειώνοντας ένα γκολ στο ντεμπούτο του.

Σε αυτούς τους τρεις παίκτες, ο Λέβι στηρίζει πολλά. Όχι μόνο για την απόδοσή τους σε ατομικό επίπεδο, αλλά και για να βοηθήσουν το σύνολο να ανεβάσει στροφές. Και ήδη έχει διαπιστωθεί πως αρκετοί άλλοι παίκτες άρχισαν να αποδίδουν καλύτερα και να καθιστούν την ομάδα της Αμμοχώστου ικανή να κρατήσει την έκτη θέση στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ