aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οι εμμονές του Ρόνι Λέβι

Ανόρθωση: Οι εμμονές του Ρόνι Λέβι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα έχουμε τονίσει πολλές φορές σχετικά με τις εμμονές του Ρόνι Λέβι όσον αφορά στις επιλογές του. Ο Ισραηλινός τεχνικός δεν λέει με τίποτα να αλλάξει πρόσωπα ή και σύστημα, τη στιγμή που βλέπει ότι η ομάδα δεν αποδίδει αυτά που όλοι προσδοκούν στον Σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Αφού «καθαρίσει» με Λέβι, η… μπάλα στον Κετσπάγια

Ο Γκιουρίς παραμένει άσφαιρος και… άφαντος στο γήπεδο και ο Κατσαράβα, ο οποίος έχει έρθει για να δώσει πολλά, είναι μόνιμα στον πάγκο και μάλιστα πολλές φορές ως τρίτη αλλαγή. Ακόμη και κόντρα στην Αλκή, όπου η Ανόρθωση έψαχνε το γκολ, ο Λέβι επέλεξε τον Σισέ να περάσει στο παιχνίδι για να παίξει στην κορυφή της επίθεσης αντί του Κατσαράβα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η ειλημμένη απόφαση και το οικονομικό κόστος της

Η δικαιολογία του είναι πως ήταν αρκετά καλός στις προπονήσεις. Με αυτό τον τρόπο ο Λέβι «καίει» τον Κατσαράβα, όπως «καίει» και τον Κάτσαρ, τον οποίο θεωρεί αμυντικογενή μέσο και γι’ αυτό δεν τον χρησιμοποιεί. Με αυτή τη λογική, με την Ανόρθωση πάντα να παίζει για τη νίκη, ο Κάτσαρ δεν θα παίξει ποτέ και ο Βίκτορ δεν θα βγει ποτέ από την ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ