aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Οι €750.000 στον πάγκο και οι κανόνες του Στρέπελ

Aνόρθωση: Οι €750.000 στον πάγκο και οι κανόνες του Στρέπελ

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Κομβική ήταν η νίκη της Ανόρθωσης στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής επί του Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η «Κυρία» κατάφερε να αφήσει πίσω της τα πολλά προβλήματα που έφεραν ο αποκλεισμός από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο κύπελλο και η βαριά ήττα από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, έβγαλε αντίδραση και δικαιούται να ελπίζει.

Ο εφιάλτης της έβδομης θέσης απομακρύνθηκε, ενώ η ομάδα της Αμμοχώστου έμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης που ενδεχομένως να αποδειχθεί προνομιούχα στο τέλος της περιόδου. Ο Γιούρχεν Στρέπελ κέρδισε «οξυγόνο» και εξωτερίκευσε το παράπονό του για την έντονη κριτική που ασκείται στην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο δήμιος του Απόλλωνας και οι δύο παραιτήσεις

Ο Ολλανδός είναι άνθρωπος που δεν φοβάται και αναλαμβάνει ρίσκα. Στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα άφησε στον πάγκο και δεν έδωσε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής στους τρεις από τους τέσσερις πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ρόστερ. Στους Ράγιος, Κατσαράβα και Λαβόρδε. Δεν είναι κρυφό ότι ο προπονητής της Ανόρθωσης δεν είναι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις και των τριών. Τον Ράγιος τον απέσυρε στο ημίχρονο του επαναληπτικού αγώνα με την Ένωση, για τον Κατσαράβα εξέφρασε παράπονα για την αγωνιστική του συμπεριφορά ουκ ολίγες φορές, ενώ για τον Κολομβιάνό μιλάει ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του σε όλη την χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Aνόρθωση – Απόλλων: Oι φωνές για δύο πέναλτι και η κόκκινη που δεν δόθηκε

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης δικαίωσε τον Στρέπελ, ο οποίος αποδεικνύει πως όσο βρίσκεται στο «Αντώνης Καρράς» θα… παίζει με τους δικούς του κανόνες.

Διαβάστε επίσης: Πληγωμένη είναι επικίνδυνη, τα αποδυτήρια και ο Ουζόχο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ