aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οι δύο πρωτιές που κυνηγά κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Ανόρθωση: Οι δύο πρωτιές που κυνηγά κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

«Καθάρισε» εντός έδρας τον Ολυμπιακό με 2-0 και ακολούθως, διέσυρε στο «Αμμόχωστος» με 4-1 τη Νέα Σαλαμίνα. Από το καλό στο καλύτερο πάει η Ανόρθωση, η οποία βελτιώνεται και ασφαλώς, προσβλέπει σε ανάλογη συνέχεια. Στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, θέλει να προσθέσει τρίτη χάντρα στο κομπολόι των σερί επιτυχιών για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό τη δυναμική της. Πάντοτε μία νίκη σε παιχνίδι με την υφή του σημερινού, έχει ιδιαίτερη σημασία όσον αφορά στη μετέπειτα πορεία πλεύσης.

Άλλη μία παράμετρος αναδύεται στο ραντεβού που έχει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Και ποια είναι αυτή; Θέλει να κερδίσει για πρώτη φορά ντέρμπι! Βλέπετε, έμεινε στην ισοπαλία απέναντι στην Ομόνοια (1-1) και ηττήθηκε από τον Απόλλωνα (1-3) στην 3η και 4η αγωνιστική, αντιστοίχως. Οπότε, η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, καλείται να φανεί αντάξια των προσδοκιών, να καταβάλει την αντίσταση του «πληγωμένου» ΑΠΟΕΛ και με περισσότερη ηρεμία να στρωθεί στη δουλειά για την αμέσως επόμενη αγωνιστική υποχρέωση.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Υπάρχει φαβορί για τον «φουνταριστό» με ΑΠΟΕΛ

Ο Γεωργιανός προπονητής έχει παρακολουθήσει τον σημερινό αντίπαλο, ξέρει ποια είναι τα δυνατά και τρωτά του σημεία, δίνοντας τις κατευθυντήριες γραμμές τους ποδοσφαιριστές για τον τρόπο που πρέπει να κινηθούν στον αγωνιστικό χώρο. Θέλει να βγάλουν μπόλικη ενέργεια, να κερδίσουν τις μονομαχίες και βεβαίως, να ανιχνεύσουν τους διαδρόμους που οδηγούν στην αντίπαλη περιοχή.

Στην Ανόρθωση, γνωρίζουν πως ο ΑΠΟΕΛ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, πλην όμως δεν παρασύρονται. Έχουν επίγνωση των δυσκολιών που θα συναντήσουν, δηλώνοντας πανέτοιμοι ώστε να πανηγυρίσουν την πέμπτη φετινή νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ