aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Oι δύο πιθανές αλλαγές και η ανάγκη με Κβιλιτάια

Ανόρθωση: Oι δύο πιθανές αλλαγές και η ανάγκη με Κβιλιτάια

Ντέρμπι έφυγε, ντέρμπι έρχεται για την Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου μετά το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Ομόνοια, υποδέχεται για την 4η αγωνιστική τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Μπορεί η αναμέτρηση με τη Βασιλεία να εξιτάρει όλους στο «Αντώνης Καρράς», όμως ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έχει ανοίξει ακόμη το κεφάλαιο «Γιουρόπα Λιγκ», τουλάχιστον εντός αποδυτηρίων. Ο Γεωργιανός τεχνικός θέλει να διατηρήσει την προσοχή όλων επικεντρωμένη στο ντέρμπι της Κυριακής (20/9) με τους γαλάζιους της Λεμεσού. Σαφώς και η τύχη της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα δεν θα κριθεί από το αποτέλεσμα του ντέρμπι, όμως κάθε αγώνας με αντίπαλο ομάδα που διεκδικεί τους ίδιους στόχους είναι πάντα βαρύνουσας σημασίας.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια κάνει σκέψεις για αλλαγές στο αρχικό σχήμα με τους Κώστα Αρτυματά και Σελίν να κτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας. Ο Ουκρανός αμυντικός ήταν βασικός στις δύο πρώτες αγωνιστικές, όμως στο ντέρμπι με την Ομόνοια προτιμήθηκε ο Βργκοτς. Πιθανό είναι το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης τριών ανασταλτικών μέσων (Μαργκάσα, Νταουσβίλι, Κ. Αρτυματά) κάτι που αν επαληθευτεί θα κρατήσει στον πάγκο τον Χουσμπάουερ. Διαθέσιμος είναι και ο Ντορ Μίχα. Ο Ισραηλινός μέσος αν και προέρχεται από απραξία και καραντίνα 14 ημερών είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, γεγονός που εξέπληξε θετικά τους ανθρώπους της Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: ΤΣΣΚΑ Σόφιας ή Τόρσχαβν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ (προφίλ)

Ο επί σειρά ετών αρχηγός της Μακάμπι Τελ Αβίβ στις πρώτες προπονήσεις με την Ανόρθωση επιβεβαιώνει τις συστάσεις που τον ακολουθούν και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή. Επιπλέον επιλογή είναι και ο Γκιόργκι Κβιλιτάια. Μάλιστα, νοουμένου ότι ο Μιχάλης Μανιάς δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Βασιλεία την Πέμπτη (24/9) λόγω τιμωρίας πολύ πιθανόν ο Κετσπάγια να δώσει χρόνο συμμετοχής στον συμπατριώτη του φορ, ώστε να πάρει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ