aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οι δύο δεδομένες μετεγγραφές και οι δύο αποχωρήσεις

Ανόρθωση: Οι δύο δεδομένες μετεγγραφές και οι δύο αποχωρήσεις

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Nαι μεν προτεραιότητα στην Ανόρθωση αποτελούν οι δύο αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους 2018 με την Πάφος FC (εντός) και την ΑΕΛ (εκτός), ώστε η «Κυρία» να συνεχίσει την αντεπίθεσή της για διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, εντούτοις δειλά-δειλά άρχισαν να γίνονται και οι πρώτες σκέψεις  ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», με τα υφιστάμενα δεδομένα, η ομάδα της Αμμοχώστου θα κινηθεί στο «παζάρι» για απόκτηση ακραίου επιθετικού και μέσου με οργανωτικές ικανότητες. Για κάθε προσθήκη απαιτείται η διαγραφή ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό. Υπάρχει προβληματισμός για την προσφορά του Σεκού Σισέ, ο οποίος ταλαιπωρείται συχνά και από τραυματισμούς, εντούτοις δεν πάρθηκε καμία απόφαση από την τεχνική ηγεσία με τον Γιούργκεν Στρέπελ να κρατά κλειστά τα «χαρτιά» του και να επιφυλάσσεται για οριστικές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Ο… μεταμορφωμένος Κατσαράβα που «έκλεψε» τις εντυπώσεις

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο οι κυανόλευκοι να αναζητήσουν και ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών, οι οποίοι ναι μεν προσμετρούνται στις τέσσερις μετεγγραφές που δικαιούται η κάθε ομάδα στη χειμερινή περίοδο, όμως δεν καταλαμβάνουν θέση ξένου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ