aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οι αριθμοί μιλούν και φανερώνουν την αλήθεια

Ανόρθωση: Οι αριθμοί μιλούν και φανερώνουν την αλήθεια

TOY ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κάθε άλλο παρά θετικό και ελπιδοφόρο ήταν το μπάσιμο της Ανόρθωσης κατά την τρέχουσα σεζόν. Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα της Αμμοχώστου είχε μία νίκη, δυο ισοπαλίες και μία ήττα. Έχασε βαθμούς από Πάφος FC (1-1), Αλκή (0-0) και ΑΕΛ (0-1) και κέρδισε μόνο τη Δόξα (1-0) στην πρεμιέρα. Με απλά λόγια μάζεψε 5 βαθμούς από τους 12 που διεκδίκησε. Πέρσι τέτοια περίοδο η ομάδα της Αμμοχώστου είχε πολύ καλύτερους αριθμούς και στατιστικά.

Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές είχε τρεις νίκες και μία ισοπαλία και κατάφερε να μαζέψει 10 βαθμούς. Είχε δηλαδή πέντε βαθμούς περισσότερους σε σχέση με την πορεία της στο τρέχον πρωτάθλημα. Ακόμη και τη σεζόν 2016-17, η οποία ήταν μία πολύ άσχημη για την Ανόρθωση, η συγκομιδή βαθμών ήταν καλύτερη. Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές είχε μαζέψει έξι βαθμούς με μία νίκη και τρεις ισοπαλίες.

Τα στατιστικά και οι αριθμοί λένε αρκετά πράγματα και δείχνουν σε κάποιο βαθμό ότι υπήρχε πρόβλημα και ότι δεν είναι τυχαίο που η διοίκηση πήρε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με τον Ρόνι Λέβι. Μία απόφαση η οποία αναμένεται να στοιχίσει οικονομικά στον σύλλογο, όμως κρίθηκε επιβεβλημένη για το καλό της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Τα τρία τηλεφωνήματα Παντελή και τα εισιτήρια για Λάρνακα

Πόσο θα κοστίσει στην «Κυρία» από τη στιγμή που ο Λέβι είχε διετές κλειστό συμβόλαιο είναι κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει στις δικαστικές αίθουσες. Το σίγουρο είναι ότι το οικονομικό στην περίπτωση Λέβι θα είναι ένας μεγάλος βραχνάς για τη διοίκηση, όμως φαίνεται ότι δεν υπήρχε άλλη διέξοδος. Τώρα, ο νέος προπονητής που θα έρθει θα πρέπει να βρει τον τρόπο να δουλέψει με το ρόστερ που θα βρει και να βγάλει από τους παίκτες του πολύ διαφορετική εικόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ