aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Οι αριθμοί «φωνάζουν»!

Aνόρθωση: Οι αριθμοί «φωνάζουν»!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Έξι βαθμοί στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Η Ανόρθωση βρίσκεται στην 7η θέση, έχει σκοράρει μόλις πέντε γκολ και έχει δεχθεί έξι. Πολλές φορές λέμε ότι οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι αριθμοί «φωνάζουν» και «φωτογραφίζουν» το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα της Αμμοχώστου. Σπανιότατα στη σύγχρονη ιστορία της Ανόρθωσης, τουλάχιστον την τελευταία 20ετία, δεν έχει ξεκινήσει τόσο άσχημα. Έξι βαθμούς στις έξι πρώτες αγωνιστικές είχε ξανά μόνο τη σεζόν 2014-15 όταν μετρούσε δυο νίκες και τέσσερις ήττες. Στατιστικά που επιβάλλεται να βελτιωθούν και όσο η «Κυρία» δεν παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και πρέπει, τόσο και θα μένει όλο και πιο πίσω. Και δεν την φτάνει αυτό, έρχεται και μία σειρά από δύσκολα παιχνίδια, τα οποία ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας.

Διαβάστε επίσης: H «κατάρα» μετά τον Αρούς συνεχίζει να κυνηγά την Ανόρθωση

Βέβαια, μέσα από τις αναμετρήσεις που ακολουθούν ίσως είναι μία καλή ευκαιρία για την «Κυρία» να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της και να δείξει αντίδραση δίνοντας απαντήσεις. Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα επιδιώξει να εκμεταλλευθεί και την κούραση από το ματς με την Λουντογκόρετς που θα έχει η ομάδα της Λάρνακας. Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Λεμεσό για να αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, ακολούθως θα υποδεχθεί τη φορμαρισμένη Νέα Σαλαμίνα και τη 10η αγωνιστική θα πάει στο ΓΣΠ για να αναμετρηθεί με την Ομόνοια.

Τετράδα αγώνων που μοιάζει με… φωτιά για την Ανόρθωση και εδώ είναι που θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα και τη στόφα μεγάλης ομάδας. Αν καταφέρει στη σειρά αγώνων που ακολουθούν να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει κάποια θετικά αποτελέσματα θα είναι ό,τι καλύτερο ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας. Κάτι που πρέπει να αρχίσει να κάνει η ομάδα της Αμμοχώστου είναι να εκμεταλλευθεί την έδρα της, εκεί όπου μετρά δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ