aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οι ανεβασμένοι και τα λάθη που «τρελαίνουν» τον Κετσπάγια

Ανόρθωση: Οι ανεβασμένοι και τα λάθη που «τρελαίνουν» τον Κετσπάγια

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Το τρίποντο στο Παραλίμνι ήταν «πλατινένιο» για την Ανόρθωση, αφού δεν την… έπαιρνε νέο στραβοπάτημα. Το -5 από την κορυφή, βέβαια, δεν λογίζεται αμελητέο, αλλά από την άλλη, με το σκηνικό στον ποδοσφαιρικό μας μαραθώνιο και με έντεκα αγωνιστικές μέχρι το φινάλε, οι φίλοι της ξαναζεστάθηκαν για τα καλά όσον αφορά στο κυνήγι του τίτλου.

Κατά διαστήματα είδαν καλό ποδόσφαιρο, η «στενή» νίκη (2-1) θα μπορούσε να ήταν θρίαμβος με βάση την εικόνα της αναμέτρησης στη μεγαλύτερη διάρκειά της, ενώ καταγράφηκαν και κάποια θετικά στοιχεία, όπως τα γκολ του Οκριασβίλι, οι θετικές ενέργειες του Χριστοφή και η βελτίωση του Αμπαρτζουμιάν. Υπήρξαν όμως και κάποιες ανορθογραφίες. Για παράδειγμα, στο γκολ που δέχθηκαν οι κυανόλευκοι θύμισαν σχολική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Μέχρι και ο (απαιτητικός) Κετσπάγια τον επιβράβευσε

Μια απόκρουση (σχεδόν) στα τυφλά και μια πάσα-κλειδί έφεραν την ισοφάριση, στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία του αντιπάλου. Σύνηθες φαινόμενο στους αγώνες της «Κυρίας», γεγονός που καταδεικνύει, πρωτίστως, έλλειψη συγκέντρωσης. Είναι κάτι τέτοια λάθη που «τρελαίνουν» τον Κετσπάγια, ο οποίος δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του, ουρλιάζει και… κλοτσά ό,τι βρίσκει μπροστά του. Θεωρείται βέβαια ότι όλα αυτά θα μπουν στο μικροσκόπιο για να διορθωθούν ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης απέναντι στη Δόξα και κυρίως της δεκάδας των ντέρμπι που ακολουθεί στη φάση των πλέι οφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ