aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Oι 2+1 μετεγγραφές και το σενάριο πώλησης

Ανόρθωση: Oι 2+1 μετεγγραφές και το σενάριο πώλησης

Η αποχώρηση του Ζοάο Βίκτορ από το ρόστερ της Ανόρθωσης αύξησε κατά μία τις κενές θέσεις ξένων και κοινοτικών. Η «Κυρία» όταν θα επισημοποιηθούν οι προσθήκες των Λόρια, Οκριασβίλι, Μαργκάσα και Βγκορτς θα δικαιούται άλλες τρεις προσθήκες για τον κατάλογο Α’.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια προσανατολίζεται στην απόκτηση ενός ανασταλτικού μέσου (υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τον Μουρτάζ Νταουσβίλι), ανεξάρτητα με το αν θα αποκτηθεί ο Κωστάκης Αρτυματάς ή όχι και ενός ακραίου επιθετικού. Η τελευταία κίνηση θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο και αφού ο Γεωργιανός προπονητής διαπιστώσει στην προετοιμασία αδυναμίες και ελλείψεις.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Δεν λέει όχι σε πώληση του Ντούρις ο Κετσπάγια

Από εκεί και πέρα, η μετεγγραφική περίοδος του καλοκαιριού είναι μακρά και δεν αποκλείεται το σκηνικό να ανατραπεί σε ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιου ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό. Όσον αφορά την περίπτωση του Μίχαλ Ντούρις δεν υπάρχει καμία πρόταση ούτε από τον ΑΠΟΕΛ, ούτε από ομάδα του εξωτερικού. Ο Σλοβάκος φορ δέχθηκε βολιδοσκόπηση από ομάδα του εξωτερικού, αλλά επισήμως στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν έχει εκδηλώσει καμία ομάδα πρόθεση απόκτησής του.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η επιθυμία του Κετσπάγια για το γήπεδο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ