aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Όχι μόνο δεν ψάρωσε, έγινε και πρώτο θέμα ο Ουζόχο!

Ανόρθωση: Όχι μόνο δεν ψάρωσε, έγινε και πρώτο θέμα ο Ουζόχο!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Υπέγραψε στην Ανόρθωση λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και έφθασε στην Κύπρο ένα 24ωρο (και κάτι…) πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Χωρίς να έχει κάνει ούτε μία προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, παρά μόνο ειδικό πρόγραμμα, ο Στρέπελ τον έριξε βασικό απέναντι στον Απόλλωνα. Ο Φρανσίς Ουζόχο όχι μόνο δεν ψάρωσε, αλλά κατάφερε να γίνει το πρόσωπο του αγώνα κρατώντας το μηδέν στην άμυνά του πραγματοποιώντας κάποιες εκπληκτικές επεμβάσεις.

Διαβάστε επίσης: Aνόρθωση: Οι €750.000 στον πάγκο και οι κανόνες του Στρέπελ

Ο Νιγηριανός πορτιέρο έδειξε με το «καλημέρα» της παρουσίας του στην Ανόρθωση ότι δύσκολα θα χάσει τη φανέλα βασικού και ήδη έχει γίνει θέμα σε διάφορες ιστοσελίδες της πατρίδας του κι όχι μόνο. Πολλά δημοσιεύματα κάνουν αναφορά στο εντυπωσιακό ντεμπούτο του Ουζόχο και στέκονται περισσότερο στο γεγονός ότι κράτησε το μηδέν με εκπληκτικές επεμβάσεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στην πατρίδα του θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και στηρίζουν πολλά πάνω του όσον αφορά και στην εθνική Νιγηρίας. Ο Ουζόχο είναι δανεικός από την Λα Κορούνια μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ