aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Τιμούρ, το μπάτζετ και ο Λέβι

Ανόρθωση: Ο Τιμούρ, το μπάτζετ και ο Λέβι

Η Ανόρθωση κρέμεται αυτή τη στιγμή σε μια κλωστή, καθώς υπάρχουν πολλά θέματα στην επικαιρότητα που καλείται η διοίκηση της ομάδας να λύσει προτού να είναι αργά. Μέσα σε αυτά είναι και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Αρχίζει επαφές η τριμελής επιτροπή, μπαίνει το νερό στο αυλάκι

Όπως ανέφερε ο Λοϊζος Λοΐζου στη Συνέλευση όλη αυτή την περίοδο ο Χρήστος Πουλλαϊδης συμμετείχε στις εργασίες της Εταιρείας. Μάλιστα διαπραγματεύτηκε τον Τιμούρ και συμφώνησαν και το μπάτζετ, το οποίο λέγεται ότι είναι περίπου στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Πουλλαΐδης διαπραγματεύτηκε και με τον Λέβι.

Το τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν καρποφορήσουν οι προσπάθειες και οι ενέργειές του είναι κάτι άγνωστο τη δεδομένη στιγμή. Άπαντες ελπίζουν όλα να κυλήσουν ομαλά και ο Πουλλαΐδης να αναλάβει την εταιρεία για να βγει και η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο. Και αυτό γιατί μόνο ο Πουλλαΐδης μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις στα θέματα που «καίνε» την ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ