aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Τιμούρ συνεχίζει το «κοσκίνισμα», πρεμιέρα στις 27 Αυγούστου

Ανόρθωση: Ο Τιμούρ συνεχίζει το «κοσκίνισμα», πρεμιέρα στις 27 Αυγούστου

Τα ανοικτά μετεγγραφικά «μέτωπα» στην Ανόρθωση είναι μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού. Υπάρχουν, ωστόσο, πολλά άλλα θέματα που τρέχουν και… θέλουν τρέξιμο. Στα θέματα προετοιμασίας, πολλά θα εξαρτηθούν από το ευρωπαϊκό καλεντάρι που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από την Εκτελεστική της ΟΥΕΦΑ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η «Κυρία» θα ριχθεί στη μάχη του 2ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, στις 27 Αυγούστου, τρεις – τέσσερις μέρες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος. Μια εξέλιξη που δεν πρόκειται να αλλάξει τον προγραμματισμό της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας.

Οι κυανόλευκοι θα αρχίσουν προπονήσεις στις 22 Ιουνίου στις Πλάτρες και θα έχουν μπροστά τους δύο ολόκληρους μήνες δουλειάς μέχρι το πρώτο επίσημο τους. Ο Τιμούρ Κετσπάγια συνεχίζει το «κοσκίνισμα» για την εξεύρεση δύο παικτών για την ολοκλήρωση του ρόστερ, ενώ ουδέν νεώτερον και από το μέτωπο των «ενδιαφερομένων» για την απόκτηση του Νίκα Κατσαράβα. Βέβαια, η περίοδος είναι δύσκολη και λόγω της πανδημίας και των επιπτώσεών της, κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι το ευρωπαϊκό μετεγγραφικό παζάρι θα ζωντανέψει όσο στο παρελθόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ