aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Τιμούρ φέρνει τον αντί-Ράγιος και όχι μόνο

Ανόρθωση: Ο Τιμούρ φέρνει τον αντί-Ράγιος και όχι μόνο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το γυαλί ράγισε στις σχέσεις Ανόρθωσης και Ρούβεν Ράγιος. Κι όταν ραγίσει το γυαλί πολύ δύσκολα κολλάει, κάτι που βάσει των ενδείξεων ισχύει και στην προκειμένη περίπτωση. Ο Ισπανός βρίσκεται στην πατρίδα του, με τον εκπρόσωπό του να τον έχει… πλασάρει σε άλλες ομάδες στην Κύπρο και όχι μόνο, αναζητώντας συμβόλαιο μεγαλύτερο απ’ αυτό που του πρόσφερε η Ανόρθωση.

Την ίδια ώρα ο Κετσπάγια και οι συνεργάτες του ψάχνουν τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό που αφήνει ο έμπειρος μεσοεπιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας στη λήξασα σεζόν με 14 γκολ. Μάλιστα, η πρόθεση είναι να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές για τη θέση του επιτελικού μέσου, με τον ένα να είναι σε θέση όταν χρειαστεί να επωμιστεί και το ρόλο του εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει ο Κετσπάγια: «Κόντεψα να πεθάνω όταν ήμουν πέντε ετών»

Την ίδια ώρα στην «Κυρία» θα κυνηγήσουν και έναν ακραίο ποδοσφαιριστή, που έχει τη δυνατότητα να καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά. Δεξιό μπακ με επιθετικά χαρίσματα, όπως είναι ο Κορέια για την αριστερή πτέρυγα. Πληροφορίες μας φέρουν τον Κετσπάγια να «καλοβλέπει» και την κυπριακή αγορά για τη συγκεκριμένη θέση. Ο ποδοσφαιριστής αυτός θα είναι σε θέση να αυξήσει τον συναγωνισμό στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Γκαλίτσιος είχε καλή παρουσία στη λήξασα σεζόν αλλά όταν απουσίασε ο Κετσπάγια υποχρεώθηκε να καλύψει το κενό του, είτε με τον Ιωάννου είτε με τον Κ. Αρτυματά, δύο μέσους ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Φέρνει και έναν… Κορέια για δεξιά ο Τιμούρ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ