aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Τιμούρ μπορεί να νιώθει ανακουφισμένος για δύο λόγους

Ανόρθωση: Ο Τιμούρ μπορεί να νιώθει ανακουφισμένος για δύο λόγους

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Νωρίτερα εντός της ημέρας ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Τορνίκε Οκριασβίλι θα προλάβει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες ημέρες, μετά τον τελευταίο αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη όσον αφορά την προσπάθεια της προσφυγικής ομάδας να «κλειδώσει» την τέταρτη θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις θα την οδηγήσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν (υπάρχει βέβαια και η διαδρομή προς την Ευρώπη μέσω κυπέλλου).

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε τον συμπατριώτη στη σημερινή (2/4) προπόνηση να ανεβάζει ρυθμό και μπορεί να αισθάνεται αισιόδοξος ότι θα τον έχει στη διάθεση του στο ματς της Δευτέρας. Ανακούφιση για δύο λόγους τον Γεωργιανό τεχνικό. Αρχικά αφού πλέον θα έχει ένα λιγότερο… πονοκέφαλο για να ανησυχεί. Θυμίζουμε παραμένουν τα προβλήματα με Ρισβάνη, Βγκορτς και Χριστοφή, των οποίων η συμμετοχή κρίνεται αμφίβολα.

Αφετέρου γιατί ο Οκριασβίλι συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της προσφυγικής ομάδας, αν όχι ο ποιοτικότερος, και η απουσία του στερεί πολλά από το δημιουργικό κομμάτι της. Ας μην ξεχνάμε μάλιστα ότι ο Απρίλιος είναι ένας «καυτός» μήνας για την Ανόρθωση ο οποίος θα κρίνει κατά πόσο θα θεωρηθεί επιτυχημένη ή αποτυχημένη η σεζόν, και σίγουρα ο Τιμούρ θα ήθελε να έχει να διαχειριστεί όσο το δυνατό λιγότερες απουσίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ