aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο»

Ανόρθωση: «Ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο»

Συγκλονισμένη από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική και τον εφιαλτικά αυξανόμενο αριθμό των θυμάτων δηλώνει η Ανόρθωση που απευθύνει συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται κουράγιο και δύναμη στα σωστικά συνεργεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως Ανόρθωση Αμμοχώστου, εκφράζουμε τον συγκλονισμό μας για τα τελευταία γεγονότα στη μητέρα πατρίδα με τις φονικές πυρκαγιές που κατακαίουν την Αττική και την οδύνη μας για τον εφιαλτικά αυξανόμενο αριθμό των θυμάτων. Απευθύνουμε ειλικρινή συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων αλλά και ολόκληρο τον Ελληνικό λαό. Σε μια τέτοια δύσκολη ώρα, ολόκληρος ο Ελληνισμός στρέφει τη σκέψη και τις προσευχές του σε όλους τους συνέλληνες που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα αλλά και είδαν τους κόπους τους να κατακαίονται από τη μανία της λαίλαπας.

Μακάρι ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στα σωστικά συνεργεία, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που δίνουν και τη ζωή τους ακόμα για την κατάσβεση των πυρκαγιών και τον απεγκλωβισμό των θυμάτων. Ευχόμαστε το κακό να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν, χωρίς άλλα θύματα».

Επίσης η Ανόρθωση ενημερώνει πως θα προβεί σε εκστρατεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα τόσο στο Κατάστημα Αναμνηστικών στη Λάρνακα όσο και στο Οίκημα Θεμιστόκλειο, από αύριο και μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου θα γίνεται συλλογή ξηράς τροφής όπως και ρούχα, κουβέρτες, παπλώματα και παπούτσια στις ώρες λειτουργίας τους οι οποίες είναι:

Κατάστημα Αναμνηστικών του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος

-Τετάρτη 09:00 -14:00

-Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-13:00 & 14:30 – 18:30

Οίκημα Θεμιστόκλειο (Λεμεσός)

-Καθημερινά 16:00 – 20:00

«Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας αλλά και γενικά το κοινό να συνδράμει έτσι ώστε να στηρίξουμε τις προσπάθειες του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού στις δύσκολες ώρες που περνά», τονίζεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ