aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Στρέπελ ξέχασε τις αλλαγές και έμεινε στις γκριμάτσες

Ανόρθωση: Ο Στρέπελ ξέχασε τις αλλαγές και έμεινε στις γκριμάτσες

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Σε οκτώ μέρες κανείς προπονητής δεν μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά μία ομάδα με αρκετές αδυναμίες στο αγωνιστικό κομμάτι. Όμως, ο Γιούργκεν Στρέπελ δεν έκανε απολύτως τίποτα για να βελτιώσει την Ανόρθωση. Τουναντίον, ακολούθησε την πεπατημένη παρατάσσοντας στο «Τάσος Μάρκου» ακριβώς τους ίδιους ένδεκα ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο Σίμος Ταραπουλούζης στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Η «Κυρία» ήταν τραγική στο πρώτο ημίχρονο διάστημα κατά το οποίο δεν κατέγραψε ούτε μία τελική προσπάθεια, ενώ κατάφερε να ισοφαρίσει σε μία φάση που οι παίκτες της δεν τήρησαν το fair play. Παρά την τραγική εικόνα των κυανόλευκων ο Ολλανδός προπονητής προχώρησε σε μόνο μία αλλαγή σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, αντικαθιστώντας τον (κακό) Ράγιος με τον Κατσαράβα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η αλήθεια στη φημολογία για απλήρωτους παίκτες

Oι Εγγλέζου και Κάτσαρ έμειναν και πάλι «καθηλωμένοι» στον πάγκο. O 40χρονος τεχνικός όχι μόνο δεν κατάφερε να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών, αλλά η παρουσία του περιορίστηκε σε γκριμάτσες απόγνωσης και δυσαρέσκειας για την εικόνα της ομάδας στο Παραλίμνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ