aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Στρέπελ μένει μέχρι να φύγει…

Ανόρθωση: Ο Στρέπελ μένει μέχρι να φύγει…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η απρόσμενη εντός έδρας ήττα από το Παραλίμνι με 2-3 για τον θεσμό του κυπέλλου έχει προκαλέσει αναστάτωση και φουρτούνες στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης. Ο Γιούργκεν Στρέπελ, πλέον, βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός «Κυρίας» μιας και αφήνεται να διαρρεύσει ότι τυχόν αποκλεισμός από την Ένωση θα αποτελέσει και το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα.

Ο Ολλανδός τεχνικός έγινε κόκκινο πανί για τον κόσμο μετά την αλλαγή του Κατσαράβα στην προχθεσινή αναμέτρηση, ενώ ο Ανδρέας Παντελή είναι πολύ απογοητευμένος από την ήττα αλλά και από τον ίδιο τον Στρέπελ. Δεν είναι τυχαίο που έκανε σοβαρές σκέψεις να βάλει άμεσα τέλος στη συνεργασία του με τον Ολλανδό και να φέρει άλλο προπονητή πριν τον επαναληπτικό στο Παραλίμνι. Εν τέλει για την ώρα ο Στρέπελ επιβιώνει στον πάγκο της Ανόρθωσης, όμως κάθε παιχνίδι θα είναι ένα γερό τεστ για τον ίδιο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Oι επαφές με Όρενμπουργκ και η συμφωνία για δόσεις

Ο πρόεδρος της «Κυρίας» σε μία προσπάθεια του να ταρακουνήσει τα αποδυτήρια και τους ποδοσφαιριστές, επισκέφθηκε χθες το προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καράς» και μίλησε στους κυανόλευκους σε έντονο ύφος. «Είναι η τελευταία φορά που έρχομαι στα αποδυτήρια. Πίστευα σε εσάς, ότι κι αν λεγόταν στην αρχή της σεζόν. Με τα τελευταία αποτελέσματα, όμως, μου κλονίσατε αυτή την πίστη και πρέπει να αποδείξετε πως αξίζετε να είστε εδώ», ήταν μερικές από τις τοποθετήσεις του Αντρέα Παντελή. Το κλίμα στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν είναι καθόλου καλό, αφού όλοι περίμεναν ότι το 2019 θα είναι διαφορετικό, αλλά σίγουρα μέχρι στιγμής μετρά μόνο πληγές. Σε τρία παιχνίδια έχει δυο ήττες και μία ισοπαλία με την Αλκή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Έτσι, με αυτά τα δεδομένα ο Στρέπελ θα παίζει το μέλλον του στον σύλλογο παιχνίδι με παιχνίδι και η διοίκηση παρακολουθεί τις εξελίξεις και αν δεν δει βελτίωση και ανάκαμψη είναι αποφασισμένη να πάρει δραστικά μέτρα.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Η Λεχ Πόζναν ενδιαφέρθηκε για τον Κατσαράβα!

Ένας από τους λόγους που κάνουν τον Παντελή και τους συνεργάτες του να κάνουν τέτοιες σκέψεις είναι και το γεγονός ότι ο Στρέπελ δεν θα δικαιούται μεγάλη αποζημίωση. Βέβαια, αν έρθει ο αποκλεισμός από το κύπελλο είναι δεδομένο ότι η προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη. Ο Παντελή, για την ώρα, κρατά τον Στρέπελ και ελπίζει ότι μετά την επίσκεψη του στα αποδυτήρια θα μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να βγάλουν μία διαφορετική εικόνα για να παλέψουν και να πάρουν την πρόκριση. Η Ανόρθωση χρειάζεται νίκη με δυο τέρματα διαφορά ή με ένα τέρμα διαφορά αλλά με μεγαλύτερο σκορ από το 3-2, για να περάσει το εμπόδιο της Ένωσης και να βρεθεί στην οκτάδα του κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ