aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Στρέπελ κερδίζει έδαφος παραμονής

Ανόρθωση: Ο Στρέπελ κερδίζει έδαφος παραμονής

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η βαριά ήττα από την ΑΕΚ με 3-0 έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Γιούργκεν Στρέπελ. Ο Ολλανδός τεχνικός είχε συνάντηση χθες, μετά την πρωινή προπόνηση, με τον πρόεδρο Αντρέα Παντελή, κατά τη διάρκεια της οποίας αξιολόγησαν την όλη κατάσταση και συζήτησαν για την ήττα από την ομάδα της Λάρνακας. Το κλίμα είναι βαρύ, αλλά δεν έχει παρθεί ακόμη απόφαση για τερματισμό της συνεργασίας των δύο πλευρών. Στο Διοικητικό Συμβούλιο φαίνεται να επικρατούν δύο απόψεις.

Η μία έχει να κάνει με την πρόθεση αποδέσμευσης του Στρέπελ και ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας μέχρι και το τέλος της σεζόν από τον Νίκο Παναγιώτου και η δεύτερη θέση, που στηρίζεται από κάποια άτομα, θεωρεί ότι ακόμη και να προκύψει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία δεν θα ωφελήσει την ομάδα στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Ο Στρέπελ σε κάθε παιχνίδι κρίνεται και κάθε αγωνιστική είναι στην πόρτα της εξόδου, και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι μένει μέχρι να φύγει.

Διαβάστε επίσης: Στη Ρωσία ο Παντελή για να γλυτώσει τον… εφιάλτη

Η αλήθεια είναι ότι ο Ολλανδός είναι ίσως ο τελευταίος που ευθύνεται για την κατάσταση στην Ανόρθωση, όμως έκανε και ο ίδιος λάθη στον χειρισμό κάποιων καταστάσεων και στη διαχείριση του ρόστερ. Όπως, για παράδειγμα, ο «παραγκωνισμός» του Κατσαράβα και η εμμονή που δείχνει με τον Γεωργιανό επιθετικό. Ο Παντελή χθες είχε επαφές με τους στενούς του συνεργάτες στη διοίκηση, κατά τις οποίες εξέτασαν το θέμα τη τεχνικής ηγεσίας, και φαίνεται ότι δεν έχει προκύψει απόφαση αποδέσμευσης του Στρέπελ ακόμη. Έτσι, είναι πιθανό το σενάριο ο Ολλανδός τεχνικός να είναι στον πάγκο και στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα και απ’ εκεί και πέρα τα αποτελέσματα είναι αυτά που θα κρίνουν τα πάντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ