aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Στρέπελ καλοβλέπει τον Ιωάννου

Ανόρθωση: Ο Στρέπελ καλοβλέπει τον Ιωάννου

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Με το καλημέρα του 2019, ένας 18χρονος μέσος συστήνεται στο ποδοσφαιρικό κοινό της Κύπρου φορώντας τον φοίνικα στο στήθος. Κι είναι αλήθεια ότι η πλειονότητα των ποδοσφαιρόφιλων διαπίστωσαν ότι ξεχειλίζει από ταλέντο. Δεν είναι άλλος από τον Μιχάλη Ιωάννου, ο οποίος σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, από την… εφηβική ομάδα βρέθηκε να μετρά συμμετοχές στην Εθνική Κύπρου! Ο άνθρωπος που μας σύστησε τον Ιωάννου, ο Γιούργκεν Στρέπελ, θέλει σήμερα να τον εντάξει στην ομάδα του, την ολλανδική Ρόντα. Η πληροφορία δημοσιεύθηκε χθες (στην ιστοσελίδα «24 Σπορτς») και «δένει» αν προσμετρήσουμε ότι ο πρώην τεχνικός της Ανόρθωσης δεν πίστευε απλά στις ικανότητες του Ιωάννου, αλλά το έδειχνε με πράξεις.

Βέβαια, από το ενδιαφέρον μέχρι την υλοποίηση μιας μετεγγραφής, η απόσταση είναι μεγάλη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ολλανδική ομάδα που προπονεί ο Στρέπελ εδώ και δύο μήνες, βολιδοσκόπησε τη διοίκηση της «Κυρίας», αλλά ακόμη δεν έχει υποβάλει επίσημη πρόταση. Πιστεύεται ότι σε κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από το «θέλω» του ίδιου του διεθνούς ποδοσφαιριστή, αλλά και το περιεχόμενο της πρότασης.

Ο Ιωάννου θεωρείται το μεγαλύτερο εγχώριο περιουσιακό στοιχείο της Ανόρθωσης, γι’ αυτό εξάλλου και επεκτάθηκε το συμβόλαιό του μέχρι το 2023. Στην «Κυρία» περιμένουν τις όποιες εξελίξεις, αν και εμφανίζονται κάπως «διστακτικοί», κατά πόσο μια ομάδα Γ’ κατηγορίας της Ολλανδίας μπορεί να καταθέσει ικανοποιητική πρόταση για τον διεθνή μέσο. Μέχρι στιγμής, ο Μιχάλης Ιωάννου δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά της «Κυρίας», λόγω μικροενοχλήσεων, αλλά αναμένεται ότι πολύ σύντομα θα μπει στη δράση.

Άλλος ένας κύκλος προετοιμασίας των κυανόλευκων θα κλείσει σήμερα, αφού θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής στη Λάρνακα. Το δεκαημέρο στις Πλάτρες ήταν ιδιαίτερα «κουραστικό», αφού συνεχίστηκαν οι επίπονες προπονήσεις με εξαίρεση τα δύο φιλικά με αντιπάλους την ΑΕΚ και τον Άρη. Πλέον, η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο «Αντώνης Καράς», ενώ το αμέσως επόμενο προγραμματισμένο φιλικό είναι το κυριακάτικο «κόντρα» στον ΑΠΟΕΛ, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ